perjantai 20. syyskuuta 2013

Kaksi jäärää


Miten käy, kun jääräpää omistaja haluaa "ihan vähän" trimmata kivan ja jääräpäisen kiltin varsansa korvakarvoja illalla klo 22.00? Kerrottakoon, että koko päivä on ollut omalta osaltani yhtä kiitoa minuuttiaikataulun puitteissa ja koko päivää on ylipäätään edeltänyt ruhtinaalliset kahden tunnin yöunet.

No, klo 23.30 karvat ovat leikattu. Ainakin vähän sinne päin.

Joskus - itseasiassa aika usein - huomaan löytäväni hevosestani pelottavan paljon samoja luonteenpiirteitä kuin itsestäni. Periksi ei anneta. Siis ollaan kaksi jäärää. Ei se aina väärin ole.


Tänään muuten tapahtui yksi juttu, nimittäin taivas aukeni: Raisioon avattiin Hööks.

Päivän teemaan vedoten vierailin siellä kahdesti. Ensimmäisellä varvilla jonotin siellä(kin) 1,5h kassalle, muutama muukin tuttu ja tuntematon oli lähtenyt tutkimusmatkalle. Iltapäivällä jonot olivat jo hellittäneet ja kävin keräämässä vielä toisen kassillisen kaikkea kivaa. Ostin, kun halvalla sain ja tiedättekös, oli kivaa päivittää omaakin karderoobia pitkästä aikaa!

Sain vihdoin hankittua itselleni ne punaiset kokopaikkaiset housut, jotka ovat olleet must have-listalla jo tovin. Lisäksi löysin uudet kengät, saappaanvarret, heinäpusseja, Dukelle fleeceloimen, narun sekä kiillotusainetta. Koko setti Prismasta löydetyn "vieteriheinäverkon" kanssa maksoi reippaasti alle satasen, eli oikein mukava shoppailukerta takana tällä erää.


Poikien uusi vihollinen, hyvin joustava 10kg heinäverkko.
Verkon tyhjentyessä reiät pienenevät todella pieniksi, siinä uusi haaste tuhotiimin imureille.

1 kommentti:

  1. Onko tuo musta-harmaa alimpana se Duken loimi? Laita toki sitten sovituskuviakin! :D

    VastaaPoista