sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Paattisten match show


Alunperin meidän piti tänään olla Liedon match show'ssa Salaman kanssa, mutta ehdin perumaan sen jo hyvissä ajoin toisen klinikkareissun jälkeen. Muutama viikko tässä välissä teki kuitenkin ihmeitä ja varsa liikkui hyvin, joten ilmoitin sen parin mutkan kautta ihan naapurissa oleviin mätsäreihin. Reissu tuli tehtyä ja kivaa oli! 

Salama sai paristaan punaisen, mutta ei niittänyt sen enempää menestystä tällä kertaa. Se sai seuraavanlaisen arvostelun, josta olen hyvin tyytyväinen:

"Hyvä raamikas ratsunalku, ilmeikäs pää. Hyväasentoinen ryhdikäs kaula. Hyväasentoinen lapa. Vielä hieman kehittymätön säkä. Hyvä ylälinja. Hyvä takaosa. Hyvin kehittynyt ikäisekseen. Pitkä vuohinen edessä. Pitkä, matkaavoittava käynti, joka vielä ahdasta. Tavallinen ravi."

Tuomarina siis Pauliina Vine. Salaman käytös ansaitsee arvosanan 10+, sen kanssa on kaikki niin helppoa ja vaivatonta, kun ollaan poissa kotipihasta. Vieraskoreus on hieno piirre! :) Toki iso vihreä pelto oli mahtava lisä, varsa sai laiduntaa siellä kaikessa rauhassa omaa vuoroa odotellessa.

Sitten pakollinen kuvatulva:













PS. Täältä löytyy muutama kuva myös muista hevosista. Kuvien copyright SD-team (http://m4rtzu.blogspot.fi)
Kuvia omista hevosista saa käyttää vapaasti, kunhan liittää mukaan edellämainitun copyright-merkinnän.

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Olen hyvin tyytyväinen tähän ruunaan nyt, kaunis katsella ja mukava käsitellä. Täydellinen kamu. ;)

      Poista
    2. Tosi kivannäköinenhän se on tuon ikäiseksi ja varmasti vielä paremman parin vuoden päästä :)!

      Poista
    3. Jännä, miten kuvissa näyttää niin "ohuelta", on kuitenkin ihan hevosenkokoinen jo. Mutta vielä on varaa raamien täyttyä.

      Terveisin Salama, joka on mennyt welsh cobista, ratsuponista ja niin edelleen.

      Poista
  2. Hitsi se on komea! Itse toivoisin, että Salama päättäisi värjätä karvansa hännän väriseksi, omasta mielestäni aivan ihastuttava väri erityisesti hännän latvoissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesin Pojun pyrstön eilen kimoshampoolla, tuli tuollainen, kerrankin puhdas. Kunpa se nyt vaalenisi hyvin hitaasti, niin kiva olis. ;)

      Poista
  3. Tuomari oli jo vähän järkiintynyt, se ei oikeen vielä ymmärrä hienojen puttejen päälle! ;) Hieno Salamander!

    VastaaPoista
  4. Siinä päivän kehän laidalla ihmeteltyä sun olis kuulunu saada paras esittäjä palkinto!! Niin kauniisti, elegantisti menitte yhteiseen rytmiin Salaman kanssa ilman mitää kommervenkkejä tms. hallintaongelmia. Olitte upean näköinen pari!
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että ahkerista talutustreeneistä on ollut näkyvääkin hyötyä.. :)

      Poista