keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Positiivisesta vahvistamisesta (video)

Siitä, että varsa oli köytetty pesupaikalle kahdella riimulla, monella narulla ja pesuvarusteisiin kuului puukko sekä kaikki muut mahdolliset suojavarusteet ja että se käyttäytyi kuin mikäkin kung-futaistelija potkien eteen ja taakse 10 metrin säteellä, on tultu nyt tähän pisteeseen:


Aiemmin jo pelkkä vesitippa iholla sai aikaan hervottoman potkimisreaktion ja pakoyrityksen. Yllä Salkku saa siis pientä viilennystä nahkaansa eilen illalla, yleensä olen käyttänyt tähän vesipulloa tai kauhaa, mutta nyt extemporereissulla ei sattunut mukaan muuta kuin tiskiharja ja vesipaljun jämät. Duke sai tietenkin saman käsittelyn sitten Salkun jälkeen. :)

Ai niin, seepraloimi oli yön Salkun päällä. Nyt se ei suostu luopumaan siitä! On siis jopa ihan ehjä vielä, tosin parin piehtaroinnin jälkeen siinä on jo kivasti nukkaa. Seurailin hetken aikaa hevosia illalla, kun ne söivät kaueampana ja Salaman osalta hännällä huiskiminen väheni huomattavasti Dukeen verrattuna. Se tuntuu olevan ihan iloinen kaavustaan, joka ylettyy toisella melkein polviin asti. Naapurustossa se on ehtinyt aiheuttamaan jo melkoista hilpeyttä... Aamulla Duke oli pää Salkun hännän ja loimen alla, joten hyötyä siitä tuntuu olevan molemmille.

Nyt kun itikat eivät kiusaa niin paljoa, niin jaksaa vähän leikkiä pallollakin:


PS. Huomaatteko, että videoita on tipahdellut tänne blogiin entistä useammin. Meillä on vihdoinkin laajakaista, kaikkien näiden vuosien jälkeen. Aika luksusta. :D

4 kommenttia:

  1. Ootko aatellu ostaa Dukellekkin tollasta loimea? :) Entä aijotko ostaa semmosta huppu ton zebra sarjan? :) Salama on hien kun pesukin sujuu noin nätisti! :) ja tietenkin Dukekin on! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huppua en osta, kun se lentää jorpakkoon varmasti samantien. Enkä tiedä miten helposti sen saisi puettua, korvakarvat ovat vielä Salkun herkintä aluetta ja täten hänen omaa ilmatilaa...toistaiseksi.

      Mietin Dukellekin tuota, pikkuponikokoja kun on, mutta mietityttää tuo helman pituus. Jos se on suhteessa yhtä pitkä koossa 95cm kuin tässä Salamankin loimessa, niin se varmaan ulottuu Dukella vuohisiin asti. :D Toki jos jonkun edullisemman satun löytämään, niin voin harkita. Duke on kova tekemään kaikesta suikalepaistia, on tähän asti vetänyt kaikki loimensa palasiksi. Nimim. juuri ompelin sen yhden fleeceloimen kokoon, tikkejä tuli varmaan 2m...

      Poista
  2. Ihana Salama tossa suunnilleen 0.20 kohdalla! Duke yrittää ottaa kiinni Salaman loimesta ja Salama sanoo: Hei, älä loimea, ota pallo!
    Hämäystaktiikka toimi selvästi. :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Positiivisella vahvistamisella on ihmeellinen vaikutus. :)

    VastaaPoista