lauantai 22. kesäkuuta 2013

Pojat on poikia

Pojat pahanteossa, osa I: Kolme vesikuppia heitelty pitkin poikin laidunta, etsi kuvasta suurin syyllinen. 10p. vihje: Sillä on naama vähän savessa.

Täs me ollaan: Mä, sä ja meidän viidakkorumpu.
Pojat pahanteossa, osa II: Aamulla laitumen alalanka melkein koko aitauksen matkalta teillä tietämättömillä - hevoset tosin tallessa, ylälanka viimeisen päälle hienosti paikoillaan. Käy ilmi, että jompi kumpi on käynyt piehtaroimassa risukasassa aidan vieressä ja ehkä jalka on osunut lankaan tai jotain vastaavaa. Haavoja ei onneksi löydy kummaltakaan, aitalanka kintussa voi meinaan tehdä aika rumaa jälkeä. Kiitos siis muovisille pikatolpille, jotka antavat sopivasti periksi.

Aamupäivän lopputulos: Pojat tulivat kotiin huilaamaan. Syy: Hirmuinen hellepäivä ja ihan hirmuinen määrä paarmoja ja hyttysiä. Hevoset olivat jo viime yönä vähän levottomia itikoiden takia, kun kävin niitä katsomassa vielä viimeisen kerran. Jo yöllä mietin, miten säälin niitä, kun ne melkein syödään hengiltä.

Paikat käytiin pikaisesti katsomassa possujunassa läpi. Tässä näkyy Duken yrmyilme ötököitä vastaan.
Salama helikopteroi perässä.
Propellit toimii.
Vähän huikopalaa.
Ah. Oma mökki. Rajattomasti rapsutteluvaihtoehtoja!
Duke ja kotipihan hiekkadyyni.
Ihanata.
Huilatkoon tuossa nyt siis iltaan tai huomiseen asti. Pikaisen tarhakierroksen jälkeen ne asettuivat tiukasti mökkiinsä nukkumaan, eivätkä taida ihan heti sieltä könytä pois. Sitä ei oikein tiedä, millaista säätä sitä oikein toivoisi: Päiväkausia kestävä kaatosadekaan ei ole kivaa, saatikka tällainen hullu helle, paarmojen kloonautumiskeli, jolloin ne hyökkäävät triljoonittain kimppuun. Pojat ovat saaneet päivittäin kerran pari paria - kolmea eri hyönteiskarkoitetta niskaansa, lisäksi niille on laitettu Coopersectiä viimeksi viikko sitten. Hyönteisloimen haluaisin laittaa ainakin herkkis-Salkulle, mutta se ei tulisi kestämään tuntia kauempaa päällä. No, katsellaan ja kärsitään, kohta on taas talvi ja omat ongelmansa taas. Jos pojat saisivat nyt syötyä tuon lohkon äkkiä tyhjäksi, niin voin siirtää ne seuraavalle, vähän suojaisammelle lohkolle. Sekin toisi vähän mielenrauhaa allekirjoittaneelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti