sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ei kerrottavaa jälkipolville


Aamulla käytiin Duken kanssa näyttäytymässä Mynämäen rotunäyttelyssä.

Pony näytti taas kaikki kivat temppunsa. Kotona se on maailman kiltein, rennoin ja lunkein kaveri, joka ei uhmaa ihmisen tilaa missään vaiheessa. Näyttelypaikalla etupää oli taas turhan kevyt ja aivotoiminta keskittynyt jalkoväliin. ♥ Mutta ei hätää, syksyllä ilmojen kylmentyessä ruunausoperaatio odottaa. 

Eikös tuo pistänyt ranttaliksi ihan kaiken, mitä vaan voi keksiä: Kehässä riehui ja loikki, keuli eikä kävellytkään oikein ollenkaan. Superhyvä lainaesittäjä sai kuitenkin rutistettua ponista kivat raviliikkeet esiin. Itse tepsuttelin sen kanssa muun ajan luokasta. Lähtiessä poni muuten hyppäsi vielä etupuomin päälle x 2, nyt muistui taas mieleen, ettei sitä rautaputkea ja puukkoa ihan huvin vuoksi mukana kuljeta. Eli ihan superkiva reissu siis! (not)

Ai niin, poni sai luonnollisesti tästä hyvästä III-palkinnon ja oli luokkansa 6/6. Jipikajei.


Päivä jatkui kuitenkin iloisemmissa merkeissä, kun haettiin kotoa Salama kyytiin ja hurautettiin meidän kesälomamestaan. Pojat pääsivät tosiaan kahden 1-vuotiaan suokkiorin kanssa kesälomalle.

Dukelle jäi hormonitoiminta jälleen hyvin päälle ja siellä se nyt komentaa pelkällä katseella varsakavereitaan, jotka jäivät nyt turvaetäisyyden päähän väliaidan taakse. Ei se siis mikään ilkeä ole, muut vain vähän ihmettelevät sitä, kun on niin pieni ja kovin äänekäs. :D Salama on tosin ihan superjees, se vain söi ja katseli maisemia, ihana tyyppi!


Ihanaa, ruokaa!


Keitäs te ootte?


3 kommenttia:

  1. Huh onpas Salama vaalentunut! :o

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, ja voi kurjuus tuota Duken näyttelyä :/ Noh, eiköhän se siitä! :D

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista