perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pian kesälomalle


Kerrottakoon heti ekana, että tämä on ensimmäinen postaus aika uudenkarhean iPadini kanssa - ihmeellistä tämä nykyaika, tällaisen pefletin kanssa pystyy tekemään melkein mitä vain!

Laitumen aitatalkoot päätin pitää sitten tänään: Juuri tänään, viikon sateisimpana päivänä. Vettä on satanut kaatamalla koko päivän eikä loppua näy. Hyvä veto siis. Ihan valmiiksi laidunta ei tällä kertaa maltettu tehdä, mutta päivä se on huomennakin. Jospa pojat huomenna iltapäivällä pääsisivät vihdoin kesäloman viettoon. Ihan vähän Salama on hemmoteltu pilalle, en tiedä miten se pärjää ilman katosta. Tänäänkin se on juoksujalkaa käynyt äkkiä laitsalla syömässä ruohoa ja juossut äkkiä takaisin mökkiin. Dukea ei pieni sade haittaa, tuolla se mutustaa ruohoa tyytyväisenä ilman huolen häivää.

Aamupäivä menikin sitten puuttuvia osia metsästäessä Annin kanssa: Hankintalistalla oli muutama muovi- ja puutolppa, vesisäiliöitä, sähköpaimenen akku sekä muuta pientä sälää. Tärkein tuntui kuitenkin olevan kivan laidunriimun etsiminen Dukelle (:D) - halusin värikkään, siron ja kevyen riimun ilman ylimääräisiä hiluja ja killuttimia. Kriteerit ovat löyhät, mutta kaikki minut tuntevat tietävät, että tästäkin saa halutessaan hankalaa. Lopulta sopiva yksilö löytyi Agrimarketista, nyt Pikkumustalla on kiva violetti bling-riimu. ;)

4 kommenttia:

  1. Minä en raaskisi noin hienoa riimua laittaa laidunriimuksi! :D

    Uteliasuus iski; Oliko iPadilla hankala tehdä päivitys? Mulla on vuoden ollu moinen vempele, mutta blogipäivitykset oon aina väsänny läppärillä... Suurin syy tosin on varmaan se, etten oo siirtänyt mitään kuvia sinne iPadiin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se on ainakin kiiltävä, pitäisi erottua mesiangervopuskista edes jotenkin. :D

      Ja mitä tulee pefl...iPadiin: Oli hankalaa! Kirjoittaminen onnistuu ihan kohtalaisesti (jostain riivatun syystä haluan käyttää sitä korjaavaa toimintoa - ei aina hyvä), mutta kuvien laittaminen ei ole helppoa eikä kivaa. Läppärin kanssa onnistuu paljon jouhevammin, kun kuvat saa melkein suoraan järkkäristä tänne. Mutta eiköhän sillä onnistu tiukoissa paikoissa (esim. jossain reissussa ollessa) päivityksen tekeminen, kuten puhelimellakin. :D

      Poista
    2. Voin niin kuvitella, et puhelimellakin on helpompaa kuin i... ...pefletillä! :D

      Poista
    3. Hih, kyllä tää aikaa vie, että tätä jotenkin sujuvasti oppii käyttämään... :) Mä istua törötin tänään laitumen portin vierellä kamera kaulassa, tää lätty sylissä ja kyttäsin hevosia, oikein idyllistä. Arvatenkin, hevosten touhut veivät voiton :)

      Poista