maanantai 24. kesäkuuta 2013

Anna hyvän kiertää


Otsikon teemalla on menty tämä päivä - olen siivonnut tallia hullunlailla ja kirppisosastolle on eksynyt yhtä sun toista pientä. Katsasta siis myytävänä-sivu, sinne tipahtelee vielä jotain siivousoperaation edetessä. Vielä pitää pestä koko talli, niin pojat ovat jälleen tervetulleita asustelemaan sinne syksyn koittaessa. Seuraa minulle tallissa ovat pitäneet tietenkin omat Olivia-koiramme ja Helga-kissamme sekä kesävieraat - jo vakiokalustoon kuuluvat pääskyset (tässä "erässä" kuusi juuri kuoriutunutta poikasta) ja niiden vanhemmat sekä uutuutena sammakot. Niitä on nykyään meidän pihalla paljon, hauskoja kavereita!

Kävin äsken viemässä lisää vettä pojille ja siinä samalla sitten rapsuttelin niitä, kuten aina. Tässä samalla vastaus erään Anonyymin kysymykseen siitä, miten Duke eläytyy rapsutuspuuhiin muutama postaus sitten - katso jälkimmäinen video. Laatu näissä videoissa on nyt harvinaisen kehno, ovat puhelimella otettuja, mutta kai niistä vähän selvää saa.

Ensin meillä oli tällainen ketjureaktio, kun rapsutin Salkkua kankusta:


...jonka jälkeen rapsuteltiin ihan vaan kahdestaan pienen pieni hetki:

Onko teillä lukijoilla jotain toivepostauksia? Olisi kiva saada välillä jotain uusia ideoita, jos joltain löytyy kivoja ehdotuksia. :)

4 kommenttia:

  1. joku varustepostaus? en tiiä :D tai sit joku myday kuvina tai videona ?

    VastaaPoista
  2. Oho, onpas Salkku ihan hirmu vaaleaksi muuntautunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiset ottavat aurinkoa ruskettuakseen ja toiset sitten päinvastoin... ;) Salkussa asuu pieni kameleontti.

      Poista