lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirppiksellä ja kotona

Löysin eilen kaksi neliapilaa. Toinen pääsi kuivattavaksi ja liitettäväksi Salaman omaan kirjaan. 
Tänään tehtiin Tarun kanssa suunniteltu täsmäisku Suomen Ratsutarvikkeen hevostarvikekirppikselle, jonne pystytettiin sitten myös oma myyntikoju. Omalta osalta homma meni taas aika tasoihin tulojen ja menojen osalta, kirppislöytöjä on vain niin kiva tehdä! :D

Duke sai hienon Henri de Rivel nahkariimun Ratsutarvikkeen ale-osastolta, hinnaksi jäi lopulta alennuskupongin kanssa 10e (ovh 54,80e). Riimu sopi pikkumiehen päähän kuin valettu.

Dyyk ja uusi hieno riimu.
Duke sanoi mun poseerauskuville evvk.

Ekologisempi ruohonleikkuri työssään.
Salamalle löytyi uudet jännesuojat, aiemmin ostamani Lamicellin suojat olivat sittenkin liian pitkät. Salamalle ehkä oikea koko olisi cob, mutta sen kokoisia suojia on todella vähän olemassa. Sulkku sai vaaleanruskeat (vai mikälie sinappi tuo väri nyt onkaan) Eskadronin suojat koossa full. Ne ovat ehkä parhaaksi todetut suojat meillä, kotikäytössä siis.



Lisäksi mukaan tarttui kuminen raaputusmatto (seinään kiinnitettävä), joka olisi tarkoitus asentaa ulkotalliin poikien iloksi. Toin tuliaisina myös Likit-kiven, pitkästä aikaa:

Makutestissä eksoottinen mango.
Trooppinen hedelmä oli molempien "suomipoikien" mieleen.

Loppuun vielä Salamasta ryhdikäs poseeraus tältä päivältä - tässä tämä meidän työhevonen:

8 kommenttia:

  1. Voi ei minä ihan unohdin koko kirppiksen! :(

    VastaaPoista
  2. horzella ja hööksillä ainakin on cob-kokoisia jännesuojia. itse tykkään paljon hööksin equi-guardin jännesuojista, niitä on neljää kokoa (xs, s, m ja l) joista Mustalle menee s. Salkulle hyvä vois olla m-koko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Horzella on ainakin vaikka mitä värejä... ;)

      Poista
  3. Meillä olis myynnissä siniset cob-koon suojat. Aikalailla samantyyppiset kuin nuo sinapin värisetkin, mutta eivät ole mitään kummempaa merkkiä. Voin kaivaa ne esille ja kuvata jos olet kiinnostunut. :)

    Voi meidänkin pitää hommata hinkutusjuttu Tahvolle. Malttaiskohan Tahvo irtaantua tuollaisesta nuolukivestä ollenkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla Likit-lelua! Jotkut tykkäävät ihan kauheasti ja jotkut eivät välitä ollenkaan. Meillä pikkupojat eivät irrottaudu sen parista ennen kuin koko kivi on tuhottu ja teline imeskelty, siinä menee tällä hetkellä pari - kolme tuntia ainakin. Tomppa-vainaa tuhosi tuon Likitin alle viiteen minuuttiin, sillä oli tekniikka hallussa ja vanhan hevosen viisaus. ;)

      Näytä ihmeessä suojia, voisin kurkata. :)

      Poista
    2. Mä ne suojat illalla kaivoin esiin niin ne onkin full-kokoa! Voi pahus, dementia taitaa vaivata.. Ne on Tahvolle liian pienet niin kai sitten muistelin niiden olevan pienempää kokoa..

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista