torstai 16. toukokuuta 2013

Äijät ulkoruokintaan


Eilen illalla pojat pääsivät muuttamaan kesämökkiinsä eli tarhailevat nyt 24/7. Ne eivät sinänsä olleet olleet moksiskaan jäämisestä ulos - Duke nyt vähän kyttäili aidanvierustoja, kun raahasin sen puolipakolla pois ruoholaitsalta iltaruuille (Salama sentään ymmärsi yskän, kun rapistelin iltaruokia portilla...), mutta tyytyi kohtaloonsa ja pysyi aitojen sisällä. Laitoin sille yöksi riimunkin, joka löytyi tosin raadeltuna aamulla keskeltä tarhaa. Kerran heräsin yöllä siihen, kun kuului kauheat rallitteluäänet - pojilla oli leikit kesken klo 2.

Olen joka vuosi jättänyt hevoset keväällä ulos yötäpäivää ja aina se "jättämisen tuska" on kaikista pahin. Se menee ohi parissa yössä (= pakko jossain kohtaa nukkua), mutta ainahan sitä jännittää hiukan. Olikin ihan kiva heräillä aamulla vapaapäivään vähän myöhemmin, kun ei ollut kauhea kiire päästämään hevosia ulos. :)

Tässä vaihtelun vuoksi vielä vähän videokuvaa: Pojat rallittelee, mukana menossa myös pikkasen ärsyttävästi räksyttävä Olivia-koira:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti