perjantai 10. toukokuuta 2013

Ihmeitä tapahtuu!


Mikä on todennäköisyys, että mahdollisessa vaihtokaupassa satulat sopivat molemmille osapuolille ja että muutenkin homma sujuu kuin tanssi? Milloin asiat ovat liian hyviä ollakseen totta?

No, ihmeitä tapahtuu: Innostuin "vielä kerran" kauppaamaan Salkulle hommattua Admiralia, kun sen säkätila havaittiin riittämättömäksi ja demoratsastukset vastaanlaisen sään omaavilla hevosilla todistivat epäilyn todeksi. Uusimmissa Flexiblen satuloissa on kuitenkin parempi säkätila ja koska satula muuten tuntui sopivan, uskalsin salaa haaveilla vaihtavani tämän sellaiseen. Lisäksi olen jo vallan ihastunut joustorunkoisten ideaan ja niiden uskomattomaan mukavuuteen. Myös ystäväni vakuutti, että koulusatula on ihan ehdoton. Sisäinen himotuuppari koputteli samalla jossain sisällä sielussani ja ilmoitti heränneensä talviunilta.

Tänään Admiral lähti uuteen kotiin ja tilalle vaihdossa samassa kyydissä tuli uutta vastaava, alle 10 kertaa käytetty Flexible Inspiration:
Huomatkaa taustalla lymyävä utelias otus. :)

4 kommenttia:

  1. Vautsi, hyvä tsäkä kävi kyllä, jos vaihdot sujuivat noin hienosti. Itseäni ei ole koskaan vaihdoissa lykästänyt, ei tavaroiden eikä elukoiden :D

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että satula-asiat sujuivat noin loistavasti. :) Me testattiin rungotonta koulumallista satulaa jokunen kuukausi sitten ja päädyin maistelemaan maan mutaa. Tahvoa nipisteli kaiketi kouluvyön väliin jääneet karvat.. Muuten satula olisi ollut täydellinen. Taitaa olla koulusatulat meidän haaveista pois ellei sellaista koulusatulaa löydy missä vyö tulee ylös asti niin kuin "normaalisatulassakin".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh. Itse en henk.koht. ole vielä saanut täysin rungottomista satuloista hyviä kokemuksia, mutta nämä joustorunkoiset ovat olleet positiivinen yllätys. :) Ennen olin täysin vannoutunut runkosatulaihminen...

      Jonkin verran olen nähnyt koulusatuloita lyhyillä vastinhihnoilla, eikä sellaiseksi muuttaminenkaan mahdotonta ole, aina siis. :)

      Poista