lauantai 22. syyskuuta 2012

Tuparit!

Tänään isäntä laittoi työkiireiltään uuden tarhakatoksen - tai mökin - sisäpuolelta siihen kuntoon, että pojat pääsivät muuttamaan sinne. Jipii!

Homma meni juuri niin kuin ennustinkin, eli Duke kävelee suoraan sisään ja tutkii paikat, sen aikaa Salama hyperventiloi ovella ja empii, menisikö vaiko ei. Sisältä löytyi kuitenkin herkkuja ja heinää, joten rohkeus kannatti. ;)

Vielä mökki ei ole valmis, mutta nyt saadaan laidunkausi päätökseen ja heinäruokinta toteutumaan turvallisesti. Ulkohommia, maalausta ja sisäpuolen tervaus / käsittely jollain vastaavalla on edessä sitten joskus lähitulevaisuudessa.

Heinähäkki, joka näyttää kovin pieneltä, mutta sisään mahtuu helposti yksi kanttipaalin siivu.
(kuvassa puolikas siivu ;))
Oven sisäpuolen väriä arvon vielä, olisiko se valkoinen vai punainen.
Nurkkiin tulee luonnollisesti valkoiset reunalaudat. :)
Moro.
Dukella on kaikki OK, jos vain turvan edessä on ruokaa. :)
Nyt ei ehdi poseeraamaan.

8 kommenttia:

  1. ei vitsi toi mökki on ihana :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se on tehty mittatilauksella meidän pojille, hih... ;) Tai siis isäntä suunnitteli sen ja toteuttikin. Mä ruuvasin ehkä kymmenen ruuvia ja hoidin maalauspuolen.

      Poista
  2. Wau, mikä mökki!!!!!! :))
    Meilläkin torstaina saatiin vanerit tuonne pihaton sisäseiniin! Voi vitsit, miten paljon muuten painaa 9mm vaneri, kun sillä on kokoa PALJON.

    Ruokitko heinää pelkästään tuonne mökkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, et ihan kevyt homma se ei ollut :D

      Jep, heinät menee jatkossa vain tuonne. Toisen häkin saa tarvittaessa myös laitettua. Tosin sain jo vision sellaisestakin, että mitä jos tarhan etuosan päällystäisi hakkeella... Ehkä sitten joskus ;)

      Poista
  3. Tarulandiassa on sulle blogihaaste!
    Kannattaisikohan muuten fiksata hiukan tätä blogin kelloa? Vai oonkohan mää ainut ketä on häiriintynyt siitä, että edellinen viesti on lähetetty klo "12.02" vaikka olen naputellut sen n. klo 23 aikaan illalla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah - nyt olen lähettänyt viestin klo 14.54 ja kello näyttääpi täällä olevan 0.54. Miten-niin-pieniin-juttuihin-takertuva?! :D

      Poista
    2. Mua on itse asiassa aina häirinnyt tää, mutta en ole jaksanut etsiä asetuksista sitä. Nyt tein työtä käskettyä ja vaihdoin Tyynenmeren ajan pois! :D

      Poista
    3. Ja kiitti haasteesta! On pitänytkin kirjoittaa vähän saman aiheen tiimoilta, mutta haaste kruunaakin sen :)

      Poista