lauantai 15. syyskuuta 2012

Arvonnan tulos ja vähän höpöhöpöä

Arvonta suoritettu! Onnetar eli täysin puolueeton arvontakone arpoi voittajaksi tällä kertaa Hepsis-teamin Maretin, onnea! Voittajalle on lähetetty postia aiheen tiimoilta. VALTAVA KIITOS kaikille ihanista palautteista! Tässä vielä print screen tuloksesta:

(Klikkaa suuremmaksi)
Seuraavalla kerralla arvontakoneena käytetään Dukea tai Salamaa, kaikkien osallistujien nimet kirjoitetaan porkkanaan tai leivänpalaan ja se palanen, mikä viimeisenä jää ämpäriin, on voittaja! Pääsisi poikien tehokkaat hampaat hyötykäyttöön...

Sitten tämän kuluneen viikon seitsemän (höpöhöpö)ihmettä:

1. Myslisäkki

Salama on aina ollut vähän "nirso" (en keksi tähän nyt parempaakaan sanaa), eli toisin sanoen puolet kauranjyvistä löytyy aina jotain ihan muualta kuin sieltä mistä pitäisi. Suunnittelin kokeilevani sille kauraruokinnan rinnalla puolitiivistemysliä eli Racing Pegasus Mixiä, jos se vaikka parantaisi maistuvuutta. Kävin reippaana tyttönä Agrissa ja ostin kyllä mysliä, mutta väärää - auton takakontista paljastui Racing Perfect Mixiä. Voi juma! Mutta eipä tuo sisältö kauheasti nyt eronnut alkuperäisestä tarkoituksesta ja hyvin maistuu tämäkin. Dukekin saa nyt iltaruuan seassa vähän myslimaistiaisia, molemmat tykkäävät näistä jyvistä. :)

2. Riimunnaru(löytö)


Hevostarvikkeet ovat ilmestyneet Biltemaan! En tiennyt siitä ollenkaan, kun kävin tänään hakemassa sieltä salvat tarhakatoksen oviin. Mukaan tarttui tuollainen kuvan pitkä ohuehko naru, koska se on ihan Salaman riimun värinen ja itse henk.koht. tykkään noista pitkistä naruista. Hintaa tuolla oli huimat 4,95e ja tuunasin siihen yhden ylimääräisen ketjun jatkoksi vielä. Hyllyllä oli myös halpoja loimia, mm. fleeceloimia 16e ja risat, talvitoppis 55e jne... Laadultaan vaikuttivat yllättävän hyviltä.

3. Tarhaan tipahti mörkö



Tämä oli alkuviikon projektini, eli kärräsin pojille heinäkaukaloksi vanhan traktorinrenkaan. Pojujen mielestä se tosin oli enemmänkin mörkö, musta aukko tutussa ja turvallisessa syöntipaikassa, siis ihan kauhea ufo... Hetken puhinan ja kauhistelun jälkeen Duke hyppäsi renkaaseen ja totesi sen vaarattomaksi. Salaman oli tietenkin pakko liittyä joukkoon ja relata vihdoinkin vähän. Sen jälkeen mokomalle renkaalle osoitettiinkin melkoista rakkautta, monessakin eri muodossa...

4. Salaman väri


Tämä asia jaksaa hämmästyttää joka viikko. Sekakarva vain lisääntyy ja lisääntyy... ;)

5. Poni valjaissa

Märkä poni ja laadukas kännykkäkuva valjaiden sovitteluhetkestä.
Perjantai oli ilon päivä, ponin Pfiff Berta valjaat olivat noudettavissa. :) Valjaiden laatu yllätti positiivisesti, nahka on ihan sopivan ihanan notkeaa ja muutenkin valjaat olivat ihan laadukkaan oloiset. Myös väri on ihanan tummanruskea, juuri oikean sävyinen omaan makuun. Duke ei ollut moksiskaan noista, toki vatsavyötä ei nykyisillä rei'illä saanut edes kunnolla kiinni (kasvuvaraa... ;), mutta hän sieti rinta- ja häntäremmin todella hienosti. Rintaremmi jäänee melkein heti pieneksi, ainakin luulisin niin. Settiin kuului vielä tietenkin vetoliinat ja suitset kiinteillä lapuilla. Ponin kanssa aloitetaan pikkuhiljaa nyt sitten ohjasajotreenit. :)

6. Takki syksyksi ja kevääksi



Olen himoinnut uutta, vähän parempaa takkia (mehän käydään ihan urakalla kylillä hepojen kanssa, hih...) näille "välikeleille" jo pitkään. Kaikki takkini ovat jääneet isoiksi ja muistuttavat (onneksi tosin) lainapeitteitä päällä. Siispä hemmottelin itseäni ja shoppailin itselleni Joensuun ravi- ja ratsastusvarusteesta Kingsland Hillsport softshell-takin mustana. I love it!

7. Kunnallisvaalit

Vapiskaa, nimittäin asetuin ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin kuulkaas! Sloganit ovat tosin vielä vähän työn alla...

4 kommenttia:

  1. Wo-Hoo! :) Olipas mukava ylläri,kiitos ja kumarrus!

    VastaaPoista
  2. Mistä tilasit nuo valjaat ponille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin ne Suomen Ratsutarvikkeesta, mutta luulisi löytyvän myös kaikilta Pfiff-jälleenmyyjiltä :)

      Poista