torstai 27. syyskuuta 2012

Mainoksen uhri kävi lenkilläkin

Eilen tuli uusin Hippos ja luettuani kaikki asiajutut selasin aikani kuluksi mainokset läpi. Sieltä osuivat nämä Glen Gordonin Diablo suitset silmiin:


Aivan ihanat ja kuin luodut meidän räyhäkälle tulevalle ruunalle!! Siispä, oli ihan pakko vähän pyöriä netissä ja katsoa, mistä moisia saa ja mihin hintaan. Päädyin sitten tilaamaan Salkulle tuollaiset, mutta englantilaisella turparemmillä, meksikolaiset kun sillä on jo. Pitäisi varmaan hankkiutua jo hoitoon tämän varusteshoppailun takia! :D Samalla olen siivonnut taas kaappeja tänään ja tunkenut kaikenlaista myyntiinkin, eli kun myyt 10 jutskaa, voit hankkia yhden lisää... (toim. huom. se oli sarkasmia)

Tänään pojat kävivät pienillä maastolenkeillä kumpikin, menestys ei ollut tällä kertaa kauhean mairitteleva. Salama oli kovin pinkeä eli jännittynyt jostakin syystä ja Duke taasen pelästyi kevyesti mennessä rekkaa ja säpsähti sen jälkeen vähän autoakin. Piti ottaa lahjonta käyttöön ja hengailla hetki sen kanssa tiellä autojen seassa, koska en halua kummankaan saavan autoista mitään traumoja. Se pääsi kuitenkin äkkiä yli pelostaan ja oli lunki itsensä loppujen lopuksi. Ponilla oli muuten sila + häntäremmi päällään, täytyyhän noita valjaita nyt joka välissä vähän käyttää! :)

Sitten ihan muihin juttuihin. Sain Tarulta blogihaasteen ja vastaus on lähipäivinä tulossa. :)

Salkku sanoo pöö.

2 kommenttia:

  1. Sut on haastettu! :)
    http://peakhillslady.blogspot.fi/2012/09/117mielenkiintoinen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. http://kavioillakoparoilla.blogspot.fi/2012/09/haaste-ja-yleista-pohdintaa-blogista.html Sieltä kolmaskin haaste! ;-D

    VastaaPoista