torstai 3. marraskuuta 2011

Fanni on mun muru!

Fanny
Se on vaan niin symppis. Olkoonkin rikki ja olkoonkin välillä vähän jyrä, mutta äärettömän ihmisrakas se on - viime päivinä se on myös ollut vähän mustis meikäläisestä, kun uusi hevonen on tullut sekoittamaan pakkaa... ;)

Tammojen laumahierarkia meni myös uusiksi. Hennu ja Fanni saivat tutustua ensin uuteen tulokkaaseen väliaidan rajoittaessa hurjimpia yhteenottoja. Kun Soffe päästettiin "vanhojen" luo, ottivat H & F keskenään yhteen selvittäen omia välejään. Hennu eli vanhin tamma sai pitää kuningattaren roolin, vaikkakin Fanni yritti kovin viedä tätä roolia. Sitten alkoi uuden tulokkaan simputus - sittemmin se on vähentynyt ja nyt koko lössi mahtuu samalle heinäpaalille vallan hyvin. Fanninkin ilme on vähän positiivisempi, se on muutaman päivän ollut nyt ihan hapan.

Uuteen "poniin" on myös tutustuttu hiljalleen. Hän on kiva ja kiltti, kuten meidän hevosten kuuluukin. Pieni luonnonlapsi se on, moni asia saattaa aiheuttaa sille pientä hämmästystä ja kummastusta. Kooltaan se on samaa kokoluokkaa kuin Fannikin, mutta on muuten hyvin ponimainen - sillä on pieni ilmeikäs ja kaunis pää sekä lyhyehköt raviliikkeet. Jouhia sillä on vaikka muille jakaa, ihana tukkajumalatar... :) Hän saa tarkemman esittelyn heti, kun meillä on jotain radikaalia kerrottavaa Sohvi-neitosesta!

Fannifiilistelystä vielä pieni video tähän loppuun, tässä meidän ekat ravit kotikentällä 5.6.2011 kera superpitkien ohjien ja muutenkin tönkön ratsastajan:

2 kommenttia:

  1. Imppaako tuo hevonen?

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllähän se imppaa. Siitä johtuen sillä on nuo komeat arvetkin kurkussa (jotka näkyvät joissain kuvissa) johtuen ilmeisesti pannan käytöstä. :( Hankin sille kesällä heti tuollaisen nahkaisen pannan, tosin en käytä enää sitäkään ja mielestäni hevonen on tyytyväisempi niin, vaikkakin imppaa yhä.

    VastaaPoista