torstai 10. marraskuuta 2011

Kepillä jäätä

Olo on kuin taiteilisi heikoilla jäillä - välillä on mukavaa, välillä jalkaa kuumottaa, välillä se ei reagoi ollenkaan. Nyt puhun siis Fannin jaloista. Jokainen päivä on uusi ja jokaisenä päivänä tilanne voi olla ihan mikä vain. Tänään  tamma oli ihan superhieno, kevyt ja herkkä ja reipas - olisitte nähneet mitä harjoitusravia me vedeltiin tänään häntä tötteröllä! (oli ihan vähän pakko fiilistellä...) Otettiin myös laukkaa molempiin suuntiin parin kierroksen verran. Positiivista koko jutussa on se, että hevonen liikkuu nyt taas mielellään, vielä muutama viikko sitten sitä ei saanut millään tapaa liikkumaan eteen eikä taaksekaan. Nyt täytyy vain muistaa, että maltti on valttia ja kaikki hätäily on tulevaisuudesta pois.

Fanni sai tänään urheilujen jälkeen hetkeksi ylleen Tompan "manttelin" eli tarkoin varjelemani rakkaan enkkufilttini. Se on kuulkaas paljon se!

10.11.2011
Myös kaipaamani Albion K2 yleissatula saapui tänään sovitettavaksi. Se sopi lähes tulkoon kaikille kolmelle kuin nenä naamaan, eli nyt päästään sitten hieromaan kauppoja siitä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti