maanantai 7. marraskuuta 2011

Ekat laukat sitten elokuun

Ihana kesämuisto <3
Hui, mikä fiilis! Fanni on ollut nyt viime aikoina ihan ok, todella jäykkä tosin, mutta raviaskelia on saatu luvan kanssa ottaa varovaisesti pikkuhiljaa lisäten. Oli jo varsinainen työvoitto saada tamma ensin ravaamaan, mutta pikkuhiljaa se on vetristynyt ja tänään kokeiltiin jo laukannostoja molempiin suuntiin. Ihan tyylipuhtaasti nuo siirtymiset eivät sujuneet, mutta lopputulos oli haluttu ja pakko sanoa, WOW! En muistanutkaan, miten ihana laukka Fannimurusella on, se on ihanan ilmava ja pyörii hyvin, vaikkei varsinaista laukkatyöskentelyä ole tehtykään.

Usko huomiseen on siis herännyt... :) Jalat eivät reagoineet sen kummemmin, ahkeraa kylmäystä on jatkettu nyt koko syksyn ajan ja jatketaan vaikka hamaan tappiin asti. :)

Soffe-neitonen etsi tänään ratsumaista muotoa liinassa sivuohjien avulla ja oli ihan väskä, henkisesti siis. Hiljaa hyvä tulee ja treenejä jatketaan taas parin vapiksen jälkeen.

Tällainen haussa mustana :)
Pyörittelen satuloita muuten taas ja koska Fannin Albionin koulupenkki sopii melko hyvin myös Hennulle ja Soffellekin, pistin tilaukseen samanlaisen yleismallisena. Saa nähdä milloin se saapuu... :) Saavat sitten S & H käyttää samaa penkkiä, kummallakaan ei ole sopivaa omaa nyt käytössä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti