lauantai 29. lokakuuta 2011

Soffe tuli taloon

Sitruunan niellyt Fanni vasemmalla ja kaunis Soffe oikealla :)
Kulunut viikko on omalta osaltani ollut erittäin kiireinen - pitkät työpäivät koulutuksineen yms. ovat vieneet kaiken sen vähäisenkin vapaa-ajan, mutta tämä viikonloppu (minun osaltani perjantai ja lauantai) ovat olleet sellaisia superhevostelupäiviä, tarkasti ajastettuja, mutta ah-niin-ihania!

Perjantaina eli eilen olin ensin turistina tiirailemassa tamma- ja varsanäyttelyä Metsämäessä, lähinnä meikäläistä kiinnosti Tarun ihanainen Voitto-poju. Sattui siellä silmiin pari muutakin kivannäköistä nuorta. Sen jälkeen kävin vähän klinikalla jännäämässä Misun kohtaloa, suru puserossa ja kolmella kaviolla mentiin sisään, mutta ulos päästiin onneksi (valtavan) kaviopaiseen kanssa. Onni on sekin, kun varauduttiin pahimpaan! Illalla olin vielä hovikuskina Julian ja hänen uuden keltaisen poninsa hakureissulla, onnea muuten uudelle poninomistajalle ja btw, blogia odotellaan... ;)

Tänään oli vuorossa suomenhevosvahvistuksen haku kotiin. Soffe-neitonen mietti hetken kyytiin menoa, mutta tallusti lopulta traileriin mielellään ja matkusti nätisti koko matkan heinää mutustellen. Perillä hän pääsi ruohotarhaan ja vietti siellä illan kavereiden tähystäessä aidalla uutta tulokasta. Otin komppanian sisään vähän aikasemmin, jotta saavat rauhassa tallissa tutustua ja ihmetellä toisiaan. Hennu joutui heinävarastoon väliaikaiskarsinaan ja masentui. Fanni ei tiedä vielä, nielisikö lisää sitruunoita, vai olisiko uuden kaveri - Soffe sentään tekee tuttavuutta ja on liikenteessä positiivisessa mielessä.

Sohvi-ponskin tiedot löytyvät uteliaille Sukupostista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti