keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Takaisin arkeen


Eilisen karvaat ajatukset saivat väistyä uuden päivän tieltä. Onneksi aurinko paistaa, heppa käy ja kukkuu diagnoosivaihtoehdoista huolimatta ja niin edelleen, joten aika ei todellakaan käy pitkäksi.

Samantien eilen tilattu heinäkuorma vastaanotettiin ja purettiin tänään. Maistiaiset siitä otettiin myös oitis. Nyt vain sormet, varpaat ja kaviot ristiin, että Salama kestää tämän huippulaadukkaan kuivaheinän yskimättä!

Siinä sitä. 100kg/kpl ja lähes yksikseni veivasin paalit pinoihin heinävarastoon. Ei tarvi salille mennä tänään. ;)
Joskus tulee mietittyä sitä, miten arjen onni on pienistä asioista kiinni. Onni on myös sitä, että osaa viedä itsensä ja välillä muutkin pois mukavuusalueen ääreltä.

Tänään treenattiin laukkaa maastossa. Se on ollut vielä vähän tabu, kun maastoiluhistoria on ollut mitä on ja heppa on ollut toisinaan jännityksen vuoksi kovin tuhma. Nykyään hyviä päiviä tuntuu olevan enemmän kuin huonoja, joten on aika nostaa vaatimustasoa ihan jo ratsuoppien vuoksi - laukka paranee vain laukkaamalla.

Iron Pony oli alkuun vetoapuna, mutta kun Salaman dieselmoottori vähän lämpeni, meni se hyväksi havaittua laukkasuoraa ihan itsekseenkin. Kas näin:


Linkki videoon
Hyvä Anni! Joskus se yllytyshulluus palkitaan. ;)

PS. Biltemasta löytyi Salamalle oma "hammasharja" huokeaan 14 euron hintaan. Hieno homma, mutta ainakin toistaiseksi Salama pelkää sitä. Ei hätää, siedätys-lahjonta-kiristys on jo aloitettu.

2 kommenttia: