lauantai 4. huhtikuuta 2015

Sen kerran kun...


Sen kerran kun kirjoitat tänne blogiin, että hevosesi on "ihan kiltti", se seuraavana päivänä jyrää ylitsesi täysin yllättävässä tilanteessa.

Sen kerran kun ihmettelet, että onpas poni huono ajaa vasemmalle, kannattaa jälleen kerran tarkistaa, että on kiinnittänyt ohjat kuolainrenkaisiin.

Sen kerran hierot traikkukauppoja, jää vanhasta uskollisesta ja rakastetusta (= huolletusta) palvelijastasi jälleen yksi kuluva osa käteen.

Sen kerran kun luulet löytäneesi hyvän satulan hevosellesi, et olekaan kohta enää ihan varma siitä. Miksi?

No, parempaa huomista odotellessa. Mukavaa pääsiäistä kaikille lukijoille! ;)

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei omasta tyhmyydestä auta muuta kuin syyttää itseään... ;)

      Poista
  2. ”Sen kerran kun luulet löytäneesi hyvän satulan hevosellesi, et olekaan kohta enää ihan varma siitä. Miksi?”

    Omasta elämästä tällä viikolla: Siis tämä kokeilussa oleva satula on tosi hyvä. Jee! Jee! Me päästään treenaamaan. Pari päivää myöhemmin, aaaaagh!! Onko tämä kuitenkin hieman liian jotakin? Heiluuko se? Miten tämä nyt tuntuu niin oudolle???

    Satulaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano... Sit kun satula on helkutin kallis, haluaisi sen olevan just eikä melkein hyvä ilman mitään mutta-kohtia. No, pitää jatkaa testauksia. :)

      Poista
  3. ''Sen kerran kun otat hyviä kuvia hevosista, poistat ne vahingossa''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ''Ja sen kerran kun päätät siivota tallin kunnolla, seuraava päivänä se on pahemmassa kunnossa kuin ennen siivousta, sama hevosten putsauksen kanssa''

      Poista
    2. ^ samaistun tähän :D abauttirallaa tunnin kuurannut hevosta ja huolellisesti kuivannutkin, ja sitten se joko pääsee irti ja rymyää suoraan isoimmalle kuralätäkölle tai vaihtoehtoisesti lysäyttää kankkunsa tarhaan päästessään suoraan lantakasaan. Ja eikun seuraavana aurinkoisena päivänä sama putsausrumba uudestaan.

      Poista
    3. Tuo kuvien poistaminen vahingossa on niin tuskastuttavaa! Pari kertaa olen kokeillut ;)

      Näin keväällä hepat ovat niin sieviä - turkki on täynnä reikiä ja koloja, pöly ei lopu koskaan ja hiekkaa lähes valuu korvista irtokarvojen lisäksi. :D Onneksi kohta on kesä!

      Poista