maanantai 27. huhtikuuta 2015

Ei hyvä, muttei huonokaan


Otsikko pätee tällä hetkellä kolmeen asiaan:

1. Salaman terveydentila

Salama treffaa jälleen ylihuomenna eläinlääkärin. Sille annetaan se Tildren.

Se on ollut tosi vaihteleva nyt. Liikkuu kyllä suht hyvin ja mielellään, lihaksisto on aika hyvä, mutta toisinaan erityisesti tuo oikea takajalka ei pysy menossa mukana, eikä ruuna tällöin pelkää näyttää epämukavuuttaan. Meinasinkin löytää itseni kuusenlatvasta yhtenä päivänä, kun Ruuna Reipas yritti poistua paikalta jalkojen mennessä solmuun sivuloikan seurauksena. Juuri tällaisissa tilanteissa kipuilua tuntuu eniten olevan. Siksi päädyimme eläinlääkärin kanssa lääkitsemään sen nyt ja kun liikutukset ovat tarkoituksena muutenkin pitää nousujohteisena, on lääkeaineella nyt hyvin aikaa vaikuttaa. Noin kuusi viikkoa sanotaan siksi ajaksi, jolloin Tildrenin hyödyt pitäisi näkyä. Ennen kaikkea ko. lääkkeen pitäisi vaikuttaa kipuun, jonka kinnerpatin luutuminen aiheuttaa. Saa nähdä, millainen vaste sillä on.


2. Kesäloma

Samalla Tildren-jutun kanssa tein päätöksen, etten vie hevosia laitumelle tänä kesänä ollenkaan. Huono juttu ehkä vain Sampalle, mutta aina ei voi voittaa.

PS. Etsi kuvasta Samppa-poni.
3. Satula-asiat

Prestige D1 killuu edelleen jatkoajan jatkoajalla. Saan ehkä tällä viikolla yhden potentiaalisen koulusatulan sovitukseen (Bates Caprilli), jonka saattaisi saada toppauspaloilla mallattua tälle sopivaksi. Let's see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti