sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Salamaa tervehtimässä

Salamaseepra.
Minulla oli vapaapäivä pitkästä aikaa, eli ei muuta kuin 101km päähän rapsuttelemaan Salamaa. Ilma oli karsea, tuuli oli kova ja räntääkin satoi, mutta elämä on.

Poju sai tuliaisina suolakiven ja vihreän kahvakuulan eli tutun kumisen leikkipallon, joka saikin heti ensimetreillä vähän rakkautta virkeältä varsalta. Lisäksi eiliseltä heräteostoskierrokselta tarttui matkaan ihan aito salamaseeprariimu eli ehkä maailman karmein seeprakuvioitu riimu. ;) Yksi kiva satulahuopakin liittyi kaappiin muiden kivojen huopien kaveriksi.

Salama oli tänään tosiaan virkulla päällä. Siihen yksi syy olivat tallilla meneillään olleet valjakkokisat, joita läsipää mielenkiinnolla seurasi. Varmasti myös sillä, että se on tarhassa yksin, on oma osuutensa pirteään käyttäytymiseen. Samaa silmienpyörittelyä oli havaittavissa myös kotona viime kesänä, kun Salama joutui tarhaamaan pari viikkoa yksin jalkavaivan takia. En voinut tänäänkään muuta kuin ihmetellä naapuritarhoissa nuokkuvia samanikäisiä orivarsoja, jotka viis veisaavat ympärillä olevasta hälinästä.

Salama sai lopuksi oikein kunnon teho-rapsutteluharjauksen, jonka se vastaanotti rennosti paikoillaan seisten. Pyrin pitämään taas huomioni itsessä ja kohtalaisen kivasti siinä onnistuinkin. Ensi viikolla sitten lisää. :)

Salama ja vihreä kuula.


Wau, taas joku uudenlainen härpäke!
Joko sä taas lähdet?
PS. Se ihku satulahuopa vielä:

4 kommenttia:

  1. Ompas suloinen huopa! Tuollaisia liloja näkee tosi harvoin myynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sopii hyvin Salkun hempeän liilaan collectioniin ;)

      Poista
  2. "Vihreä kuula" :D :D
    Viis kilometreistä, mitäpä ei tekisikään omansa eteen? Onhan mullakin tota tallimatkaa...
    Ihana huopa!
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä kuula oli FB:n kirppislöytö, kätevä palsta. ;)

      Pikkasen rajoittaa kaikkia halipusu-retkiä tuo välimatka, mutta ihan hyvää tämä tekee... Uskoisin niin... ;) Kohta sen murusen saa tuohon pihankoristeeksi taas, nauttikoon nyt maailmanmenosta siellä "kaukana" vaan.

      Poista