tiistai 19. marraskuuta 2013

Salkku saa...

Luvassa varustehöpinää. Hyppää yli, jos ei tippaakaan kiinnosta. ;)

Tässä syksyn aikana on tullut uusittua vähän Salkun karderobia. Tai no, eihän sillä paljoa mitään omia juttuja ollut, muutama vanhoilta hevosiltani jäänyt perintöloimi lähinnä. Nyt on sitten yhtä sun toista relettä. Jee.

Salkku saa sinistä ja punasta. Minkäs sille voi, että suosikkivarustemerkkini tämän talven mallistot ovat kaikki kivan värisiä. Kaikilla muilla on kivaa, paitsi mun pankkitilillä.


Pahuksen ruskea satula vaati ne ruskeat suitset. No, sain vihdoinkin hakea kauan himoitsemani suitset Hööksiltä. Salkun hunterlook tulee täydentymään vielä koristeellisella otsapannalla, näihin tulee GG:n v-mallinen helahässäkkä. Tavallinen otsapanta on ihan ehdoton nounou. Kuolaimina Agrimarketin alelaarilöytö, fullcheekit nivelenä.Sitten kasa näitä. Ne ovat huopia. Jotkut ovat kenkä- ja toiset laukkufriikkejä. Minäkin varmasti tykkäisin kengistä, ellei näitä heppajutskia olisi. No, Salkku sai kaksi liilaa ja kaksi pinkkiä huopaa. Nici-jutskat ovatkin aina menneet itseltäni ohi suun, kerrankin olin ajoissa liikkeellä. 

Tähän väliin maailman suloisin Duke heinähattuineen.
Koitin saada Salamaa poseeraamaan soittamalla puhelimesta eri soittoääniä,
mutta ne kiinnostivat ponipoikaa enemmän.

Minulla on aina hanskat hukassa ja erityisesti talvella se harmittaa, kun näpit jäätyvät alka aikayksikön. Hööksiltä löytyivät myös nämä, ainakin väri on iloisen terhakka. Pitäisi löytyä pimeästä helpommin, niin hanskat kuin niiden pitelijäkin, ehkä.


Eilen pimeässä Salama sai pukea myös lenkkarit ylleen, kun etujalkoihin tuli oma parinsa Sport bootseja. Edessä on nyt kolmoset ja takana kakkoset. Salama suhtautui bootsien pukemiseen kylmän rauhallisesti, lähinnä sitä ihmetytti mokoma kavioiden jynssääminen harjalla ja tarrojen rapina. Tehtiin pieni koelenkki pilkkopimeässä pihassa lopuksi. Parista viattomasta oksan ripsahduksesta seurasi reippaat sivuloikat, mutta tossut pysyivät jalassa. Salama myös liikkui ihan entiseen malliin niiden kanssa, oletin sen jotenkin hidastelevan tai liikkuvan eri tavalla näiden kanssa. Koitin pukea eteen myös villasukat, mutta vaivalla etsityt villikset eivät edes mahtuneet Salkun jalkaan.

8 kommenttia:

 1. Mitkä suitset nuo Hööksin suitset oikein ovat? Kivanmalliset, ainoa mistä itse en pidä on lukkokiinnitys poski- ja leukahihnassa, en jotenkin uskalla luottaa niihin :) Mutta erityisesti tuo leukahihnan kiinnityspaikka ja suitsien muotoilu näyttää todella makealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta niissä onkin tuo niskahihna + leukaremmi :) Turpiksen ja poskiremmit ajattelin vaihtaa. En myöskään pidä noista pikalukoista. Dyonilla on samanlaiset tällaiset muuten, Working-sarjassa siis. Nämä ovat Hööksin "Hunter"-suitset. Nahka on pehmeää, se on pääasia :) Hööksillä oli toisetkin vähän samanmalliset suitset, mutta niissä oli messinkiset soljet.

   Poista
 2. Kiinnostaa jatkossakin käyttökokemukset noista "lenkkareista"! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä selvä, pyydän lenkkareita joskus kertomaan itsestään jotain... ;) Heh, varmasti näistä kuullaan vielä. Uteliaana odottelen itsekin, että päästään käyttämään ja kokeilemaan. Pitää jostain ne villasukat kaivaa, venyvämmät siis. Ja nastat pitäisi myös ruuvata joka tossuun jo valmiiksi.

   Poista
 3. Ami Arabingbongbounilla on noi samaiset suitsinkit ollu ny vuoden tai kaks ja mää tykkään niistä muotoiluineen ja lukkoineen päivineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin sun blogista aikoinaan saman. ;) Hennulla oli aikoinaan noi Dyonin suitset ja tykkäsin ihan hirveästi tosta leukaremmistä. Poskiremmit niissä oli hakakiinnitteiset. Pikalukoista en pidä, kun kolisevat ja kilisevät ja voivat aueta niin herkästi. Muuten näppärät. Nyt on Ami Bingbongin suomiserkulla samanlaiset! :D

   Poista
 4. Ihania huopia, varsinkin Nici! Mistä nuo Salaman niittimeksikolaiset ovat, hienot! Ruskeat suitset ovat kivat myös, mutta mäkään en pidä pikalukoista poskihihnoissa, leukaremmissä olis varmaan kätevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niittimeksikolaiset ovat Globukselta, tilasin ne itse Viljarshopista tuossa taannoin, kun siellä oli joku alennuskoodikampanja.

   Poista