torstai 30. toukokuuta 2013

Punahilkka ja pari sutta

Halusin punaiset ratsastushousut. Punainen on sittenkin ihan kiva väri, pinkin ja lilan jälkeen. Mietin niitä pitkään ja hartaasti, kunnes shoppailin Dukelle (ja miksei Salamallekin) Gallopin mustille hevosille tarkoitetun shampoon ja kivennäisbrikettejä kesäksi. Sitten tarttuivat nämä pirtsakat punaiset pöksyt mukaan ja tadaa, ne ovatkin aika ihanat, vaikka ovatkin vain polvipaikkaiset. En ole koskaan oikein osannut ratsastaa sellaisilla, mutta ehkä välillä vaihtelu virkistää. Ja sitäpaitsi, I'm in love.


Noista Mineral Brickseistä sananen, ovat ihan uusi tuttavuus minulle. Tuoksuvat hauskasti mintulle (tai jollekin vastaavalle) ja koemaistiaiset upposivat hyvällä tahdilla varsojen suuhun. Hintakaan ei ollut sinänsä paha, 16,80€/4kg. Jos annan Salamalle päivässä 3 palaa ja Dukelle 2, pitäisi pakin kestää reippaasti yli kuukauden.

Omaan silmään näyttävät enemmän joltain juoksuhousuilta. :D
Pojat leikkivät eilen "Iso paha susi"-leikkiä, missä Salama oli niellyt sitruunan ja poni näytti viattomalta kera vatsakarvojensa. Vaikka kuvissa meno näyttää joskus hurjalta ponin osalta, niin ei hätää - se vie Salamaa ihan 6-0. Kätevä tuollainen shettis, valtava ego pakattu pieneen ja kompaktiin pakkaukseen. Btw, toivottavasti ne eivät syö minua, kun hipsin pian punaisissa pöksyissäni laitumelle laskemaan tolppia ja niittämään ruohoa aitojen alta pois.


Perusmeininki.
Salama iskee.

8 kommenttia:

 1. Ihanat housut! Ja poikien menohan näyttää ihan ammattipainilta! :D

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. aika päheet paikat noissa housuissa.. mullakin on punaset pöksyt hankintalistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitkälie grip-paikat. Tuntuvat liukkaalta tuossa ilman mitään, mutta kai ne satulassa ovat pitävämmät.

   Poista
 3. Onpas kivannäköiset housut. Pitääpä kuunnella millainen tuomio niistä tulee ratsastaessa. Mäkään en ole koskaan ratsastanut polvipaikkaisilla. Jos vaikka uskaltais itsekin pistää hankintalistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron, jahka joskus ensi viikolla kokeilen niitä ratsain. :D

   Poista