lauantai 21. heinäkuuta 2012

No mutta kun...

No niinpä: "Huh. Nyt laitan itseni varusteshoppailukieltoon ja hankin jotain vasta sitten, kun jotain todella tarvitsee! (muistakaamme tämä...)" (tämä julistettu 1.7.2012 ja 13.7.2012)

Vielä yksi no, mutta kun ostin kun halvalla sain... :D

Heinäkuun aikana varustehuone on täyttynyt seuraavilla romppeilla edellisten lisäksi:
 • Dukelle löytyi huuto.netistä 95cm Lamicellin sininen fleeceloimi söpöillä pingviinibrodeerauksilla, ns. rymyloimeksi... :)
 • Salama sai Hansbon bling bling-suitset, koska vanhat eivät enää mene kiinni turparemmistä (tarviiko se nyt muuten suitsia lähiaikoina ollenkaan - no ei, mutta täytyyhän ne varmuuden vuoksi olla ja tuttuun tyyliin mitkä tahansa eivät kelpaa...)
   
Anteeksi nyt vain Suomen kesä, mutta mielestäni heinäkuun 21. päivänä klo 22.45 ei pitäisi olla näin pimeää...
Lisäksi 8°C ulkolämpötila kuullostaa kovin oudolta.
Mutta pointti tulee silti selväksi: Näyttääpä pieni oripoika niin hassulta noissa vermeissä!
Ihan kauhulla odotan Hööksin uutta syksyn kuvastoa... Jos saisin shoppailla sieltä jonkun synttärilahjan itselleni?

Remonttiprojektit kotona eivät oikein etene. Meillä (ja vähän muuallakin) on satanut sen verran, että inspiraatio on siirtynyt odottamaan oikeaa hetkeä. Oikeastaan se menee niin, että kun olisi aikaa ja mielenkiintoa aloittaa rakennuspuuhat, tulee jäätävä ukkoskuuro ja kaatosade... Tarhakatoksen lattia on sentään valettu ja siitä tuli hieno, tietenkin. Koska se valettiin Tompan kuolinpäivänä (12.7.), pääsi Tomboyn neljä kenkää (viimeiset kengät) seikkailemaan uuden lattian betoniin. Betonia tuli tilattua vahingossa vähän liikaa, joten samalla tehtiin pieni "terassi" katoksen kylkeen, eli jonkinlainen heinäkaukalon tapainen uloke vielä siihen.

Kaverikuva illan hämärtyessä: Salama ja pikku-D.
Kesämiehet eli Duket 2kpl ja Salama 1kpl seilaavat laidunlohkolta toiselle ja voivat hyvin ja paksusti. Salamasta ja iso-Dukesta on tullut sydänystävät, on oikein sääli erottaa heidät vajaan 1,5kk kuluttua... Pikku-Duke on vallan itsenäinen ja tyytyväinen kolmannen pyörän rooliin, se menee miten itse tahtoo ja välillä leikkii jomman kumman tai molemman ison kanssa. :)

2 kommenttia:

 1. Hih,se pingviiriloimi on varmaan ihana :D
  Saiskohan koiralle jostain samanlaisen "loimen",
  meitin Lennikki vois haluta sellasen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno :)
   Kunhan mä saan vihdoin hankittua oman ompelukoneen, niin sitten koira-heppaloimitehdas starttaa viimein... Mul on ainakin sata ideaa, mitä pitäis toteuttaa :)

   Poista