sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Aurinkoisempi suitsimalli

Eilisestä sisuuntuneena pakkasin kameran, suitset ja harjat taas pyörän tarakalle ja lähdin yrittämään parempia kuvia. No, siinä en välttämättä onnistunut, koska Salkku oli syvästi järkyttynyt siitä, että sille isketään suitset ja kuolaimet toisen kerran jo tällä viikolla. Sitä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa nyt kameralle poseeraus, koska oli päiväuniaika ja kuuma ja kaikkea.

Onks pakko?

D44h
Murunen <3
No niin, nyt on suitset jemmattu varustehuoneeseen odottelemaan oikeaa käyttöä, eli Salama ei näe niitä ainakaan tässä kuussa ollenkaan... :) Sitten vähän jotain ihan muuta:

Rasvattu salama.
Mä niin pidän hänen pään sivuprofiilista <3
Koko lauma samassa kasassa.
Alla vaahterapuun.
Salkun uusi salainen lempinimi on Sulkku-Salkku, kuka arvaa miksi? :D

5 kommenttia:

 1. ensimmäinen kuva on kyllä ihan mahtava! :D salama näyttää siinä kovinkin ruskealta. tosi kivannäköset suitset oot sille löytäny (: ja en kyllä keksi mistä olet sille salaisen lempinimen keksinyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska se on niin sulkku = suloinen... :D Ei kai, tää on taas tällainen "sisäpiirin" juttu, lässyttelynimi vailla vertaa.

   Tyyppi on haalistunut ihan tummanruunikoksi nyt kesällä, talvikarva jo puskee läpi ja näkyy tummina laikkuina mm. tuossa rasvattu salama-kuvassa. Hän on kameleontti väriltään. :)

   Poista
 2. Miksi naurahdin Rasvatulle Salamalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Voin vain kuvitella, mitä näppärää sille klipataan peppuun sitten joskus, jos se joskus isona klipataan... :)

   Poista
 3. Komiat suitset komialla miehellä ;)

  VastaaPoista