lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ihanat kamalat varsat :)

Näitä kuvia katson varmasti parin vuoden päästä kaihoisasti fiilistellen, että ovatpahan ne pojat olleet pieniä ja söpöjä - sitten loppujen lopuksi. :D Eilen (13.7.) sain kameramiehen paikalle sekunniksi ja risan kameran avulla saatiin napattua pari hassua poseerauskuvaa:

Tuulikaappi ja Duke.

Duken kaunis naama <3
(ja syöty harja :/)
*pusipusi*
Tuulikaappi ja Salama


Olen nyt kahden vaiheilla, erityisesti Salaman kohdalla, että milloin aloitan roudaamaan sille lisää ruokaa laitsalle. Se tuntuu nyt kasvavan niin kohisten, että on koko ajan vähän "kuivahko". Eläinlääkärin kanssa juttelin madotuksista kesäkuun alussa ja tämä varsan madotushistorian perusteella suositteli lantanäytettä aikuisten hevosten tapaan syksyllä poikien palatessa kotiin. Dukella ei tunnu olevan huolta, kylkiluita ei pian tunnu ollenkaan, hupsista... 

Tässä muuten Salamasta pari vanhaa blogijuttua, jossa on myös ihminen kuvassa - näkee vähän sitä kasvua, mitä puolessa vuodessa on tapahtunut:
  • 8kk (rakennekuvassa Taru pitelee kiinni)
  • 11kk (minä & Salkku)
  • 1v. (minä & Salkku)
Dukestakin on pari vauvakuvaa, mm. maaliskuulta

Sorruin muuten taas shoppailemaan heppakamoja, vaikka julistinkin olevani pannassa sen suhteen. Tein tallissa loimi-inventaariota ja huomasin, että Salaman talvi- ja sadeloimivalikoima on vähän vaillinnainen: Sillä on jo Dukelle lahjoitetut vauva-ajan pieneksi jääneet loimet ja sitten jätti-isot (Fannin, Hennun ja Tompan vanhat) loimet. Siispä tein vähän löytöjä huuto.netistä, löysin Eskadronin ulkotoppiksen ja Horsewaren sadeloimen 20e/kpl, molemmat koossa 125cm. Toivottavasti menevät edes seuraavan talven sitten.

1 kommentti: