perjantai 27. heinäkuuta 2012

Jotain ihan muuta ja kirppislöytöjä

Mitä ihmettä?Kuten kuvasta näkyy, pinkkiä ja helmiä - siitä voikin jo päätellä jotain! :D Innostuinpa kokeilemaan tällaista tällä kertaa, eli muutaman korun olen jo väsännyt ja nyt uusimpana uutuutena puuhasin pienenä ilta-askareena Dukelle parit otsapannat.

Tänne blogiin esiteltävälle pannalle väriksi tuli tuollainen hillitty (= tylsä?) yksivärinen turkoosi, seuraava on jo suunnitteilla ja siihen tulee ehdottomasti noita yllä vilahtavia pinkkejä ja liloja helmiä... :) Seuraavaksi aion metsästää jostain hienoja "timantteja", vai pitäisiköhän suoraan satsata Swarovskin kristalleihin, Dukelle kelpaa vain paras? :D

Löysin tänään myös kirpparilta tällaisen hauskan laukun:


Jotenkin aivan ihana ja jotenkin ihan järkyttävä... Ehkä pyörittelen sitä siis kotona ja ihailen heppakuvia - niitä kun ei muuten vielä tarpeeksi näe. :)

Loppuun vielä perjantai-illan kuva-arvoitus: Etsi kuvasta mikä tahansa eläin:


PS. Voin kertoa, että sydän muljahti vähän ikävästi ja pieni paniikki alkoi jo kytemään, kun iso-Duke meni lenkille ja Salama jäi tähystämään tien poskeen aivan tyynen rauhallisesti kaverin katoavia perävaloja eikä ponia näy missään - lopulta pikkulaitsan perimmäisestä nurkasta kuului pieni suhahdus ja pari oksaa heilui, Duke oli perustanut oman leirin sinne pajupuiden juureen. Siellä se olla törötti ja katsoi lähinnä paheksuvasti, kun yritin pyytää sitä luokse. Ihanaa, kun kaverit ovat aika itsenäisiä, eivät ainakan turhia ahdistu, jos ovat vähän yksikseen. :)

1 kommentti:

  1. tosta otsapannastahan tuli tosi hieno, ja musta toi väri ei oo yhtään tylsä, päinvastoin, pystyn hyvin kuvittelemaan miten kivalta se näyttää pienen ponin mustaa otsaa vasten! harmi kun en omista yhtään käsityötaitoja saatika kärsivällisyyttä tollasten näpertelyyn :D voi shettiksiä, niitä hauskempia otuksia ei varmaan löydy! :D

    VastaaPoista