sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Meidän tiimi

Aina silloin tällöin mainitsen teksteissäni eri ihmisten ja asioiden nimiä. On aika siis esitellä lyhyesti "meidän tiimi" ja tärkeimmät yhteistyökumppanit.

Minä ihan itse :D
Minä: Olen sen kaiken pahan alku ja juuri. Tarkemmat esittelyt löytyvät tuosta sivusta omalta sivultaan. Pyöritän tallini arkea vuorotyön ohessa, eli heinänkorret ja irtokarvat matkaavat mukanani koti-työpaikka-koti välilläkin ja arjen pyöritus sujuu välillä kiireistä huolimatta mielestäni vallan mainiosti.

Niko, Fanni ja Olivia 7/11
 Niko: Rakas avomieheni <3, joka on pian viisi vuotta seurannut touhujani ja oppinut siinä ajassa oikein mallikkaaksi hevosenhoitajaksi. Kun tarvitaan isompaa korjausta tai jotain pitää rakentaa johonkin, pyydetään Niko hätiin. Vastaavasti heinäpaalit pyörivät pihan läpi vauhdilla ja karkurihevoset antavat aina herkkukuskille kiinni. Niko napsii myös paljon valokuvia, eli melkein vapaaehtoisesti tönöttää välillä kentän laidalla kameran sarjakuvausnappia painellen. Niko on ratsastanut kaksi kertaa: Kerran Tompalla pihan ympäri ja kerran kentällä ihan itsenäisesti Fannin kanssa - crocsit jalassa, tottakai.

Anni ja Hennu 8/11
Apukädet: Tärkein on luonnollisesti Anni, joka tosin tällä hetkellä lepuuttaa kättään herkän pinkin kipsin syleilyssä - kiitos tämän rakkaan harrastuksen. Annin oli tarkoitus treenailla Hennun kanssa helppoihin esteluokkiin, mutta kohtalon puuttuessa peliin menivät tulevaisuuden suunnitelmat uusiksi. Jatkossa hänen altaan löytyy jompi kumpi suokki, kunhan nyt itse kukin toipuu omista vaivoistaan.

Jos joskus on tarvittu ilta- tai aamutallin tekijää tai muuten vaan ruokkijaa esim. viikonloppureissun ajaksi, on isäni tai serkkuni useimmiten suostuneet tähän kunniaan. Suuri kiitos heille tätäkin kautta!


Agrimarket: Yhden tiskin takaa haen heinät, kuivikkeet, rehut ja välillä jotain muutakin. Kätevää, eikö totta - samalla S-bonukset vain ropisevat, vähän samaan tapaan kuin Hennun alahuuli aina väpätti! :D

Eläinlääkäri: Vakituista / ns. omaa eläinlääkäriä meillä ei ole, mutta läheisten kylien kunnaneläinlääkärit useimmiten ehtivät apuun päivystävän ohella. Ikävä kyllä viimeiseksi mainittua on tarvittu viime aikoina turhan usein... Useimmiten perushoitotoimenpiteisiin on melko helppo saada joku ja jos ketään ei löydy, niin hepat roudataan Anivetiin tai vähän kauemmas Forssaan tai Ypäjälle klinikalle.

Kengittäjä: Kolmen vuoden ajan meillä on käynyt sama luottotyyppi, joka nyt laittaa hanskat naulaan ensi vuoden alussa. Eli en kerro enempää tässä kohtaa tästä, kun en tulevaisuudesta tiedä... :)

Valmentajat: Olivia (= koira) seisoo / istuu / nukkuu useimmiten keskellä kenttää ja tehokkaasti opettaa hevosiani väistämään pientä valkoista karvakaveria... No joo, aiemmin olen valmentautunut säännöllisen epäsäännöllisesti Heikkisen Maijan ja Vuorisen Tiinan silmien alla, mutta viime aikoina nämä kuviot ovat sattuneesta syystä menneet pieleen. Viime kesänä ehdin kerran käymään myös Mini W:n tunnilla ja siitä jäi kiva fiilis - yritys on kova taas päästä jatkamaan näitä oppeja, sitten ensi vuonna tai joskus... Silloin joskus kun hyppäsin, kävin Carl Harry Freyn tunneilla Misun kanssa.

Varustehankinnat: Uusia releitä shoppailen pääsääntöisesti netistä, suosikkikaupaksi vuosien varrella on muodostunut Hööks. Myös Reunokselta ja Börjesiltä tulee usein löydettyä kivoja juttuja, mutta mitään ns. ykköspaikkaa ei ole olemassa, vaan fiiliksen mukaan mennään.

Pyhät porkkanat...
Porkkanamies: Pieni ja huomaamaton asia, mutta porkkanat ilmestyvät aina itsekseen paikoilleen ja hepat pysyvät tyytyväisinä.

Jos unohdin jonkun, niin se ei ollut tarkoituksellista - lisätään lisää sitten myöhemmin, jos mieleen tulee... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti