torstai 8. joulukuuta 2011

Elossa ollaan!

Yö meni osaltani "koiranunta" nukkuen, kävin tosin vain kerran tallissa keskellä yötä. Neitihevoset mutustelivat heinää tyytyväisinä ja yön aikana Fanninkin vatsa toimi reippaanlaisesti - syy ähkyllekin taisi selvitä: Sillä oli yhdessä kakkikasassa lähes nyrkin kokoinen kasa kuolleita matoja! Yök!! Eli matolääke ja sen aiheuttama matojen joukkokuolema lienee syyllinen tällä kertaa. Tällaisesta(kin) on aina varoiteltu, mutta eihän meille nyt sellaista voi tapahtua... Enää en jaksa uskoa siihen(kään), sen verran takaiskuja on tullut nähtyä. :D Tähän väliin on pakko todeta, että tammuska on madotettu minun tietojeni mukaan keväällä ja sitten kesällä ihan omasta toimesta. Parin viikon päästä otan näytteen ja jatkot katsotaan sitten.

Tänään Fannineito kävi jo klo 5.45 ihan oma-aloitteisesti karkuteillä, kun loimitin sitä aamulla ja boxin ovi oli raollaan. Iltapäivällä käytiin 20min kävelyllä narun päässä ja vointi on edelleen erinomainen.

Heinäasiakin on nyt lyöty lukkoon ja tästä lähtien luotamme vain parhaaseen - rakkaat harrastemussukkani syövät tästä lähtien Suvi-säilöheinää ja iloisena maksan paaleista pidemmän pennin ihan siitä syystä, että mistään heinänkorsiin liittyvästä asiasta ei tarvitsisi enää stressata. "Kilpailutin" kaksi suurinta paikallista toimittajaa ja päädyin nyt edellä mainittuun helpomman saatavuuden vuoksi. Saanen siis pistää pisteen tälle heinäruljanssille... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti