keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Valokuvia vuosien takaa

Löysin sattumalta pari ikivanhaa kadoksissa ollutta valokuva-albumia. Tässä arkiston helmiä, alkaen kultaiselta 80-luvulta... :)
Ekoja kertoja satulassa. Huomatkaa ihana ajan henki autoa myöden... :)
Lapsuus meni enemmän tai vähemmän erilaisia heppaleikkejä leikkien. Tässä ekassa kuvassa olen näemmä voittanut jotain ja jälkimmäisessä on intiaani ihan itse ratsuineen.. :D Keinuhepan päitset ovat muuten kissan valjaat, hih!
Vihdoin ja viimein ihan oikeakin hevonen ;) Pikkuponeja ei tuolla tallilla tuohon aikaan ollut, joten ratsuksi sai heti tuollaisen "ison" hepan. Joku muistikuva tästä pollesta on, että sitä kutsuttiin Spartaniksi tms. Se oli rauhallinen ja kiltti ja mun lempparipolle :D Talli oli Ridstall Pegasus Kemiössä.
Taidan jopa muistaa tämän ratsastustunnin vielä. Piti ratsastaa estetolppien väliin ja laittaa hanska tolpan nokkaan. Turvakypärät olivat tuohon aikaan vielä kaunis haave vain, mutta hyvinhän tuon munankuoren kanssa kuminauhakiinnityksineen pärjäsi... :D 
Pomppaus 2000-luvulle. Kallen kanssa Uudessakaupungissa/Kalannissa missä lie.. :D
Kalle oli hieno ukkeli <3
...jonka kanssa ruusukkeita sateli.
Estella. Tässä ollaan leireilemässä Paimiossa kesällä 2003 tai 2004.
Estella-kaunokainen kesällä 2003.
Pomppaus taas pari vuotta eteenpäin: Tämän kuvan näin ja sanoin, että haluan tuon hevosen...
...ja keväällä 2007 se oli ihan ikioma.
Tässä tosiaan parit kuvat tuhansien joukosta. Heppoja on tullut ja mennyt, eikä tässäkään ollut kuin pari niistä mainitakseni. Täytyy joskus toiste fiilistellä taas lisää ja kaivaa enemmän heppatuttavuuksia esille... ;)

5 kommenttia:

  1. minäkin olen aloittanut pegasuksessa :) on vieläkin ihan kiva talli tosin siellä on nyt uusi maneesi ja uudet hevoset

    VastaaPoista
  2. Milloin olet käynyt siellä? :D Et sattuisi tietämään noiden vanhojen hevosten nimiä? Tuo kuvassa oleva ruuna(?) oli usein ratsuni, samoin sellainen ehkä vähän reippaampi ruunikko, samaa kokoluokkaa oleva iso poni/pieni hevonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Minä aloittelin myös Pegasuksessa joskus 90-luvun alkupuolella. Aina joskus tullut mieleen että mihin ne ihanat hepat päätyivät ja nyt lähdin oikein netistä etsimään päätyen tänne. Ei niitä Pegasus-talleja Kemiössä niin montaa ole joten eiköhän samasta asiasta puhuta, ja ponitkin kuvissa näyttää tutuilta. Ruuna, jolla kuvassa ratsastat oli nimeltään Sparman ja takana näyttäisi olevan Tuffer, myös ruuna. Se reippaampi ruunikko, jota muistelet, on luultavasti Ross. Olivat kaikki tosi ihania ja kilttejä! Niillä ratsastin useamman vuoden ja muistan olleeni kuin puulla päähän lyöty kuullessani että ne myydään, vai oliko peräti jo myyty ja viety pois kun tulin eräänä päivänä tallille. Sen koommin en niistä ole kuullut.

      Poista
    2. Hei! Kiitos viestistäsi! Puhutaan tismalleen samasta paikasta. Muistelinkin nimiä vähän sinne päin, kiitos kun kerroit oikeat nimet. Harmi kun valokuvia on niin vähän, pitää vielä joskus katsoa kaikki lapsuuden albumit kunnolla läpi... :) Ekat tippumiseni sattuivat Tufferilta, nekin ovat jääneet elävästi mieleen. :D

      Poista
    3. Moi taas! Tuffer taisi ollakin vähän ilkikurinen poni, mutta sopivalla tavalla kuitenkin. Muistan kanssa tippuneeni siltä esteillä kun se tosi usein veti päänsä alas heti esteen jälkeen (se ehkä oli vähemmän sopivaa ;)). Sparman taas ei olisi varmaan keksinytkään tehdä mitään, jokalapsen unelmaponi. Olipa kyllä mukava käydä siellä talleilla silloin. Valokuvia taitaa valitettavasti mullakin olla tosi vähän, jos yhtään. Sen jälkeen kun nämä hepat lähti se meni vähän ikäväksi kun uudet hevoset ei mun mielestä olleet mitään ratsastuskouluhevosia, tai sitten olin vaan tottunut liian hyvään. terkuin Elli

      Poista