maanantai 12. syyskuuta 2016

Voittajaolo


Salama vietti viikon verran rokotuslomaa. Se seisoi tarhassa ja hengaili. Ekan kerran koskaan se selvisi kuumeetta rokotuksesta. Ihan voittajaolo!

Tänään Ruuna Reipas - nimensä veroinen sellainen - palasi satulan alle. Hakiessani sitä ruohotarhasta (kyllä, tämä fatty oli siellä suorittamassa hyvänmielen hengailua, koska siellä ei enää ole juuri mitään syötävää muutenkaan) se katsoi mukanani olevaa satulaa kovin ihmeissään: "Et oo tosissas." 

Ilme olisi voinut olla myös vähän tällainen.

Ratsikamat vyöryämässä kohti ratsun olinpaikkaa.
En tiedä mikä kuningasidea oli kiivetä selkään pelkät ratsikengät ja liukkaat tuulihousut jalassa, mutta näin todella tapahtui. Ratsain Ruuna Reipas oli varsin pyrkivä ja innokas, jälleen siis täydellinen vastakohta viime viikonlopun julkiselle nöyryytykselle. Se on vallan hauska, kun on tuolla lennokkaalla tuulella. Tuulihousuja en tosin edelleenkään suosittele varusteeksi silloin...

Pikainen ridaus oli suunnitelmissa: Kahdeksikolla askellajit, vähän väistöjä ja siirtymisiä ja hyvän ravipätkän jälkeen heti metsään. Tälle paras palkinto on se, että häivytään kentältä heti, kun hommat skulaavat.

Huomenna vuorossa on kengitys ja sen jälkeen palaillaan normaaliin arkeen. Jippii!

Arkistokuva tuulihousumeingeistä parin vuoden takaa. Pörheä Salkku 3vee ja uskolliset tuulihousut.
PS. Sattuiko kukaan olemaan shetlanninponien eliittinäyttelyssä 11.9.2016? Otitko kuvia? Olen kiinnostunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti