tiistai 22. heinäkuuta 2014

Viisi tiistai-illan raapivaa faktaa


1. Suomalainen vinttikoirasuomenhevonen-tennessee(stanner)walker on syntynyt. Siihen tarvitaan vain rapsutus oikeasta paikasta takajalkojen välistä. En saanut kuvaa tyylikkäästä asennosta, koska molemmat kädet olivat siellä rapsutuspaikassa. Sorry. Luulenkin, että menetitte aika paljon, joten siksi mielikuvaa luomaan valikoitiin ylläoleva foto.

2. Duke on päivä päivältä kuin koira. Otan sen kohta meidän makkariin nukkumaan. Se meinaan tykkää, kun sitä rapsutetaan korvasta. Miehenikin tykkää taas (vähän) ponistaan, kun se ei enää ensimmäisenä pure. Tokana sitten, jos sitä ei rapsuta.

3. Korvista puheenollen. Salamakin antoi rapsuttaa itseään korvasta. Eka kerta koskaan.

4. Vein tarhaan ison haavanoksan. Duke tahkoi siihen pallipussukoitaan ja Salama söi samoja oksia perästä. Mieheni katseli ikkunasta ja kysyi, miksi näin. En osannut vastata.

5. Mieheni yllätti ja rakensi pojille yllärin: Minipaarma-ansan. Aika söpöä.

4 kommenttia:

 1. Onko ansaan jäänyt paljon "saalista"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, tuota... Ikävä kyllä ei mitään!! :D Tämä oli kuulemma prototyyppi, mitä nyt kuumeisesti kehitellään paremmaksi... ;)

   Poista
 2. Musta rakastaa myös takajalkojen välin rapsuttelua. Magicbrush todettu parhaaksi (vaikka luulis sen olevan vähän kova sinne ohkaselle iholle). Varsinkin nyt kun ötökät syöneet, mutta Musta tykkää tosta ihan talvisinkin.
  Oikean takajalan se nostaa sivulle, samaan asentoon kuin uroskoirat pissiessään, silloin kun sieltä puolelta kupsuttelee. Ja ylähuuli edelle se venyy ihan ihme asentoihin.
  Toinen lempparikohta on napa ja nyt kesällä ryntäät/kaulan alaosa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaman lemppari on perinteinen piikkisuka. Myös "siellä". :D Talvisin se tosin ei anna koskea jalkoväliinsä, vaikka muuten tykkääkin rapsutuksista.

   Meillä Duken megaylähuuli saa ihan uudet sfäärit, kun sitä rapsuttelee esim. haravan kanssa. Menee ponipoika ihan transsiin! :D

   Poista