tiistai 22. lokakuuta 2013

Tulkoon talvi taas


Tulkoon pakkaset ja jää. Ei haittaa, nimittäin me olemme varustautuneet: Itselleni löysin kivan pitkän untuvatakin tallihommiin ja pojille tehtiin vähän suurempi, mutta hyödyllinen hankinta: He saavat vihdoin lämmitettävän juomakupin.

Kuppi on siis tällainen Lapin sulatuotteen betoninen kuppi. Käyttökokemuksia tulossa heti, kunhan mokoma nyt ensin saapuu tänne. Odotukset ovat ainakin kovat ja netistä löydetyt kokemukset positiivisia - melkein mikä vain kelpaa, kunhan ei tarvitse enää parin tunnin välein roudata kuumaa vettä kämpän läpi ulos... Seuraavassa elämässä minunkin talliini tulee muuten lämmin vesi, se on vissi juttu se!

6 kommenttia:

  1. Sulla on tälle varmaan paras testiryhmä ;) Meillä ollaan myös haaveiltu ko. kupista, mutta sais painaa 'tonnin' enemmän, että pysyis pystyssä... Käyttökokemuksia odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhotiimi valmiina palvelukseen ja innokkaana testaamaan 80kg betonimöykyn kestävyyttä! :D Kellarista kaivettu juureslaari on pala palalta tehty mukavammaksi, mutta kummasti se on vielä yhtenä palana... Ihan btw vaan.

      Poista
  2. Jep samoin täällä odotellaan että testiryhmä on tehnyt tehtävänsä. Meillä on börjesiltä ostettu 60litran lämmitettävä palju ja pelkään aina sen rikkoutuvan, varsinkin kun varsa tykkää joskus pestä kavioitaan juoma-astioissa. Tai että hevoset siirtävät sitä ja johdolle käy hullusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin kans viime keväänä ostaa Börjesin alesta sen muovisen, mutta nämä tuntien se olisi yhtenä silppuna alta aikayksikön.. Tämä betoninen aiotaan laittaa joko ulkomökkiin kiinni seinään tai sitten aidan viereen sähkötolpan yhteyteen.

      Poista
  3. Paljonko tolla vesiastialla oli hintaa? :)

    VastaaPoista