tiistai 29. lokakuuta 2013

Hei me leikitään


Yritä tässä sitten siivota ja olla talviloman kunniaksi tehokas, kun keittiön ja olohuoneen ikkunasta on näkymä SD-teamin leikkikentälle. Hiekkalaatikossa karvaiset ja ei-niin-kauniit varsat leikkivät eilen ja tänään muun muassa tähän tyyliin:

Salkun tutka havaitsi jotain.
Taivuttelua.
Ghost Rider-Duke.
En se minä ollut.
Salkku pruuvailee.
Tyttökampaus aiheutti vähän nuivan ilmeen.
Rapsutteluja.


Huomaa alahammasrivistö.
Kuten kuvista huomaa, Dukella on hienot letit. Miksikö? Meillä on joku ruunauksen jälkeinen kirous - viime vuonna Salama ruunattiin 15.10. ja se sai suurin piirtein kuukausi toimenpiteen jälkeen järkyttävän pahan ihotulehduksen (kurarupi mikä tulehtui) ja joutui syömään kaksi sulfakuuriakin siihen päälle. Sen lisäksi se sai myöhemmin talvella allergisen reaktion olkipelletistä ja säilöheinästä eli koko talvi painittiin erilaisten iho- ja vatsavaivojen kanssa. Nyt vuorostaan Dukella on kulunut kuukausi ruunauksesta ja sen nahka on aivan ruvilla. Se on ihan kunnon rupikonna kutiavien laajojen rupilaattojensa kanssa. Se on nyt käynyt kaksi kertaa Hexocil-pesulla ja kuivattu föönin kera, yritinpä tuota klipatakin, mutta klipperi ei purrut tähän villaan ollenkaan. Jo parin pesun jälkeen on iho paljon parempi, eli näillä näkymin poni saa pitää karvansa. Letit ovat siksi, että iho tuulettuisi edes vähän, otsassa ja kaulassa on nimittäin pahimmat rupikohdat. Salaman turkki puolestaan voi nyt oikeinkin hyvin. 

Loppuun vielä pari videota poikien touhuista - näitä jää juurikin aina maagisesti tuijottamaan ikkunasta. ;)



3 kommenttia:

  1. Voi jesta mitä touhua, ihanat näkymät ikkunasta :D Kyllä ainakin ponit saa liikuntaa!

    VastaaPoista
  2. Voikohan se ihotulehdus juttu tulla jostain hormoonitoiminnan muuttumusesta ruunauksen jälkeen? Tai jos ne hepat jotenki ruunauksen jälkeen on alttiimpia noille :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miettisin ihan samaa. Siihen päälle vielä ruunauksen antibiootit, kipulääkitys, nämä lämpimät ja kosteat ilmat. Varmasti on vastustuskyky koetuksella.

      Poista