keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hevostarvikeaddiktien kokoontumisajot


Meillä kokeiltiin tänään jotain ihan uutta: Unohtakaa muovikippo- tai kynttiläkutsut (ne ovat niin nähty), nyt tekevät tuloaan hevostarvikeaddiktien omat zembalot, nimittäin hevostarvikekutsut!

Hevoskulma toi raketin lailla meille alakerrallisen kivaa hipelöitävää näytille herkkupöydän ääreen ja taisi sieltä jokainen osallistuja jotain pientä sieltä löytääkin kotiinviemisiksi. Hauska idea ja mukava tapa tavata aina-niin-kiireisiä harrastajakollegoita. :) Mukana menossa oli muuten myös toinen bloggaaja, Blondiponien Taru.





Omat hankinnat: Lila glitterharjasetti Dukelle (ihku!), lila juoksutusraippa (ihan must have!),
harmaa pehmeä riimu herkkähipiäiselle Salamalle ja sukat itselleni.

29 kommenttia:

  1. Piti heti käydä tutkailemassa, että missäpäin Suomea tällaisia kutsuja pääsee järkkäämään. Harmiksi liian kaukana :( Ehkä joku päivä vielä täällä Hämeessäkin pääsee tuhlaan rahat ihan kotosalla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... ;) Ei muuta kuin keräämään porukka kasaan ja ideoimaan ideaa jollekin paikalliselle yrittäjälle..? Tämä ihminen tuli Salo-Somero-akselilta, eli ei siitäkään nyt mahdoton matka ole... :)

      Poista
    2. Ja hevoskulma on käynyt myös hyvinkäällä ja fbssä lukee että sitäkin kauempana vielä ! :)

      Poista
  2. Tässähän ois minulle sopivat kutsut kerrankin.. Luojan kiitos kukaan ei ole keksinyt täälläpäin tuollaisia järjestää :D

    VastaaPoista
  3. Voi kun olisi täälläkin päin tuollaisia kutsuja, mutta ei taida olla...

    Mulla on tuo glitterharjasetti sekä vihreänä että lilana, on kyllä ihanat. Hevosmessuilta taisin ne ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä taisi olla vähän samoja. :) Nyt kelpaa harjata pientä poninpalleroa pienillä liiloilla glitterharjoilla! :D

      Poista
  4. Voi että miten hauska idea! Nää on ollu just tälläset "voi kun olisin saanut olla mukana"-kutsut! :D
    Olisikohan semmoisia kutsuja, missä olisi ravivarusteita myös esillä, voisin järjestää semmoiset, kun melkein kaikki hevosihmistoverit täältä päin on enempi ravi-ihmisiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hänellä oli myös tilaustuotteena Wahlstenin jutskat. Muuten tuotevalikoima koostui vähän erilaisista merkeitä, mikä oli tosi kiva juttu. Eiköhän "pöydän sisältöä" pysty muokkaamaan toiveiden mukaan aika hyvin... :)

      Poista
  5. Mahtava (ja köyhdyttävä) idea! :D Partylite oli mulle aikanaan tuskaa, aina osti jotain.. mutta heppatarvikkeet vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Tämä oli kaikessa hauskuudessaan kaikille uusi juttu, suosittelen... :)

      Poista
  6. aika hauska idea! kyllä heppatarvikekutsuille osallistuisi paljon mielummin kun kynttiläkutsuille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! :D Ei muuta kuin puuhaamaan omia zembaloita... :)

      Poista
  7. Itsellä olisi kärryjen osto edessä ja bongasin blogistasi että shettikselläsi on juuri samaiset kärryt, jotka olen hankkimassa:)
    Kärryistähän on saatavalla ns. kahta kokoa, toisessa on 135cm aisat ja toisessa sitten pidemmät. Oma shettikseni on sieltä isommasta päästä (106cm) joten mietin että onko nuo 135cm aisat ns. liian lyhyet..

    Onko Dukella nuo shettiksen kokoiset kärryt, eli135cm aisat? Kuvista ainakin näyttää ihan hyviltä nuo kärryt Dukelle, mikä herran säkä korkeus muuten on?
    Olisi kiva kuulla myös muita kokemuksia kärryistä, ovatko olleet hyvät?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjut ei oo vielä ehtinyt vastata, mutta kommentoin kanssa tähän. :) Mulla on samat kärryt juuri sillä 135 cm aisoilla 92 cm korkealla ponilla, joka käyttää 95 cm loimia. Kärryt on ihan ok, meillä ollaan vielä opetusvaiheessa. Yhden kerran on potkaissut kärryn jalkaosan verkkoon (silloin ei vielä ollut potkuremmiä), joten ehkä reilusti isommalle shettikselle voisi olla pidemmät aisat paremmat.

      Poista
    2. Duke on 105cm ja aisat ovat tosiaan tuon 135cm eli kärryt ovat shettiskokoa. Itse toivoisin hieman pidempiä aisoja, olenkin jo miettinyt kärryjen vaihtoa... Viimeistään sitten, kun ponilla ajetaan säännöllisemmin. Ihan hyvät ovat olleet, kevyet ja näppärät, mutta mitään maratoonia en lähtisi niillä ajamaan... :D En ole vielä katsonut, saako tähän aisoja varaosina, luulisi saavan. Ainakin Viljarshopin kärryihin saa aisoja erikseen, en tiedä löytyykö Globukselta erikseen niitä. Helpot ne olisivat ainakin vaihtaa, koko aisasysteemi siis, ovat vaan parilla pultilla kiinni.

      Poista
    3. Okei, eli taidan sitten päätyä noihin pidempiin aisoihin:)

      Poista
    4. Joo, suosittelen isommalle ponille niitä. :) Pari kertaa on Dukellakin käynyt takajalka korin lähellä, vaikka potkuremmi tiukalla onkin. Nuorukainen on välillä vähän innostunut kärryjen edessä ja jotain pieniä ilopukkeja heitellyt.

      Poista
    5. Mää lunastan ne sun kärryt sitten mein miniponeille, jos / kun vaihdon aika tulee! ;)

      Poista
    6. Minä kyselin joskus vuosi sitten sitä pelkkää Globuksen kärryn aisaa, mutta ei sitä saa. Siis vaikka se on Ruotsin Globuksen sivuilla erikseen, niin eivät toimita sitä Suomeen erikseen. Kysyin muistaakseni kolmesta eri paikasta, kaikilla sama, ei saa. Mietin myös mahdollisuutta teettää aisat jossain metallipajassa, mutta teettämättä ne on vieläkin. Olisin vaihtanut aisat vanhempaan ponikärryyni, mutta on nyt sitten menty vielä niillä vanhoilla. Mun vanhemmassa kärryssä siis aisat on kahdesta palasta ja se liitoskohta ei ole hyvä. Siksi haluaisin yhtenäistä putkea olevat aisat siihen. Se liitoskohta on ilmeisesti hiukan ongelmallinen myös Viljarshopin kärryissä.

      Poista
  8. Voooeeii, mää en päässy ja lohduttauduin et teillä oli varmaan ihan tylsää eikä mitään kivaa... Mut noi kuvat ei nyt oikeen enää vakuuta mua siitäkään... No, ehkä mä lohduttaudun sillä että jääpähän enempi klinikalle sitten rahaa raahattavaks ;) Ja kai vielä samanmoisetkin hepparwaret järkkäät kuitenkin? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... Oot selvästi yrittänyt valehdella itsellesi!! :) Tsemppiä Bingbong-Amille klinikkareissulle... Ehtana takas sit. :)

      Poista
  9. Wau!!! Mua kiinnostaisi kans tuollaiset kutsut! Ei taida vielä näillä leveyksillä olla... Ja värillisiä juoksutusraippoja! Musta alkoi just tuntua, että tarvisin ihan välttämättä tuollaisen pinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sellainen pinkki juoksutusraippa muutti meille(kin). :)

      Poista
    2. Niitä oli pinkkejä, liiloja ja punaisia. ;) Tänään testasin oman liilan ja hyvin pelitti! :)

      Poista
    3. Miten paljon toi lila juoksutusraippa maksoi? Ihan must have :D

      Poista