maanantai 18. helmikuuta 2013

Ponille kyytiä

Globus Easy Entry, kuvan copyright Globus Sport
Tänään oli se päivä, kun päätin tehdä sen, nimittäin tilata ponille kärryt. Duken ajo-opetus on edennyt niin mainiosti, että päätin tilata kärryt sille jo nyt, vaikka alkuperäinen ajatus oli hankkia ne vasta syksymmällä laidunloman jälkeen. Ajatuksena on totuttaa se pikkuhiljaa kärryihin ja ajella minilenkkejä lähinnä pihalla. Jännityksellä jäämme odottamaan kärrypaketin saapumista! :)

Btw, laitoin tänään kokonaan boikottiin yhden hevostarvikeliikkeen. Miksikö?

Kyseessähän on tuo poikien viimeisin palloepisodi. Kysyin ennen tilausta sähköpostilla, että kestääkö pallo ihan oikeasti tällaisen käytön - vastaus oli lupaavan myöntävä ja kovin tuotetta kehuttiin, kuinkas muuten.

Pallo tuli ja kesti alle puoli vuorokautta ehjänä, vaikka sitä käytettiin käyttöohjeiden mukaisesti. Laitoin asian tiimoilta heti viestiä ja sain vastauksen, että voi voi, ei voi mitään, koska hevonen on rikkonut sen. Valmistaja korvaa vain materiaalitakuun, ei hevosen aiheuttamia vaurioita. Eli tästä voi jokainen Sherlock vetää johtopäätöksen: Myyjä kusetti, sai rahansa ja on nyt tyytyväinen.

Niinpä. Se oli mielestäni vähän kallis hevospalloksi (abouttirallaa 55e postikuluineen), jonka piti kestää ihan mitä vain, muttei tietenkään hevosen leikkejä/käsittelyä. Aikaisemmatkaan tilaukseni ko. puljun kanssa eivät ole menneet ihan kuin Strömsössä: Ekalla kerralla joskus vuosia sitten tilaamani huopa tuli kyllä, mutta pitkän ajan päästä, toisella kerralla osa tavaroista tuli vääränlaisena ja yhtä tuotetta ei tullut koskaan. Sellaista.

8 kommenttia:

  1. Kuka tämä liike oikein on :OOO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itseasiassa linkittänyt tämän liikkeen sivut tänne pari kertaa, viimeksi palloa tilatessa. ;)

      http://m4rtzu.blogspot.fi/2013/02/lihashuoltoa-parhaimmillaan-video.html

      Poista
  2. No huhhuh. Minua varmasti ketuttaisi niin paljon, että laittaisin liikkeen nimen ja kaikki tänne ja sitten vaikka sähköpostia liikkeeseen takaisin, että varmasti muitakin hevosihmisiä kiinnostaa liikkeen toiminta ja puskaradio toimii aika hyvin. Itsehän ovat ojansa kaivaneet joten tippukoon sinne sitten kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän olla vähän korrekti, vaikka tekee tiukkaa tällä kertaa. Harmittaa niin kovin. ;) Mutta jos ei tähän viimeisimpään viestiini tule vastinetta, niin kuluttaja-asiamiehelle (vai mikä neuvoja se nykyään on...) lähtee lomake ja tasan julkaisen liikkeen nimen joka paikassa ihan suoraankin.

      Poista
  3. Ehdottomasti kuluttajansuojaan! Hinta ja myyjän kertomus antavat kyllä ymmärtää että pallo vähän pidempään kestääkin käytössään. Voi hittolainen, se on kyllä hyvä tätäkin tietoa jakaa, ei ihan tosiaan reilua käytöstä ko. kauppiaalta. Heidän sivuillaan ei taida olla niitä "arvostele tuote" - osioita, jostain kumman syystä...

    VastaaPoista
  4. On kyllä ihan kivan kokoinen summa maksaa, jos ei tuote kestä tuon kauempaa. Oon miettiny kys. paikasta tilaamista, mutta oon kuullut huonoa palautetta sen verta etten ole viitsinyt.

    VastaaPoista