tiistai 12. helmikuuta 2013

Salama sai satulan selkäänsä

Pikainen yhteenveto: Neljän ässän ja tähden iltapäivä. Voisin jälleen haljeta ylpeydestä!

Ei lainkaan hullumman näköinen pieni ratsunalku. :)
Tarkempi kooste: Heräteostoni saapui postissa ja nappasin heti uteliaan varsan talliin käsittelyyn ratsuleikkikoulun ekalle viralliselle oppitunnille. Wintec sopi hyvin leveytensä puolesta, mutta rungoltaan se on Salkun selkään liian kaareva (harmi....not!) sekä hieman liian pitkä. Koska selkään ei ole kukaan menossa pitkään aikaan eikä satulalla tehdä mitään, ei sen pieni epäsopivuus tässä kohtaa haittaa. Ennen sovittelua satulaa ihasteltiin Salkun kanssa yhteistyössä joka puolelta, haisteltiin ja varsamaiseen tapaan tietenkin maisteltiin.

En tiedä milloin Salkusta on tullut näin lunki, mutta se oli jälleen tosi cool ja vilpittömän kiinnostunut yhteisistä puuhista. Odotin sen koko ajan hermostuvan ja potkivan, mutta mitään sanomatta se antoi asettaa satulan selkään, laittaa vyön kiinni, edes heiluvista jalustimista se ei sanonut mitään. Enemmänkin jalkkarit hihnoineen kiinnostivat sitä ihan toisessa mielessä, niitä kun oli kiva näprätä ja heilutella kyljillä edestakaisin. :D

Kun koko komeus oli paketissa jalkasuojia myöden, käytiin pyörähtämässä pieni lenkki kentällä. Salama keskittyi lähinnä kerjäämään herkkuja, eli kovin rankkaa tämä ei sille ollut. Lopuksi heiluttelin jalustimia vielä kyljillä ihmisen toimesta ja ihan vähän painelin niitä alaspäin eli nojailin niissä pikkurillin voimin. Salkku käänsi vain korvaansa ja varmaan ihmetteli, enkö keksi mitään jännempää. En toistaiseksi.

Pelottava kuva ja ennen kaikkea, edustava asento. :)
Blondiponi ja sen eka penkki vermeineen lähemmin.
Kentällä. Kypärän laitoin ihan muuten vain, raukka oli ihan pölyinen - pakko ulkoiluttaa sitäkin joskus.
Mallioppilas. <3
Dukekin kävi lenkillä. Tai no, sen kanssa hypittiin kuin aropuput hangessa omenapuiden seassa. Ajattelin, etten kerro siitä mitään Nikolle, mutta jäljet koskemattomassa hangessa taisivat paljastaa meidät. ;) No, hauskaa oli, ei siinä mitään. 

2 kommenttia:

  1. Onpas se pienen näköinen! Mahtaakohan kasvaa vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se vielä veny. :) Jotenkin vain näyttää extrapieneltä upotessaan tuonne hankeen, meillä on kentällä aika paljon lunta nyt.

      Poista