keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Pipon tuunausta

Viime viikolla ostamastani piposta lähti hieno valtava tupsu irti. Siis ihan oikeasti, korjasin pipon asentoa päässä ja yhtäkkiä pipon karvat lähtivät irtoilemaan itsekseen tukkoina pois. Tehdäkö reklamaatio vai tyytyisikö tupsuttomaan versioon... Sitten juolahtikin mieleen, että ala-asteellahan tehtiin käsityötunneilla tupsuja milloin mihinkin viritykseen. Siispä, ei muuta kuin tuumasta toimeen!

Netistä ohjeet, muutama ärräpää, parin tunnin flow-hetki ja tadaa, nyt on pipossa uusi vaatimaton pieni tupsu:


Ei se ole ollenkaan niin hieno kuin alkuperäinen ja värikin on vähän eri sävyä, mutta jos ei muuta, niin onpahan ainakin uniikki. :D

Aina silloin tällöin olen innostunut "tuunaamaan" varusteita, lähinnä omaan käyttöön. Tässä pieni kokoelma omista teoksista, mistä nyt löytyi koneelta kuvia:

Satulansuojukset
Fleececooler Hennulle. Reunanauha virkattu. Sitä saikin muutaman metrin väsätä...
Mallikin on ihan superinnostunut. :D
Vedenpitävä ratsastusloimi villavuorilla.
Vino pino erilaisia otsapantoja, tässä muutama. :)
Niittikoristeet meksikolaiseen turparemmiin. Samaa sarjaa löytyy myös otsapanta.

6 kommenttia:

  1. Vitsit noi itte tehdyt otsapannat on niin kivoja!

    Et haluaisi tehdä postausta noiden otsapantojen tekemisestä? ;) Itte haluaisin sellasia väsätä, mutta en oikein tiedä minkälaisia värkkejä (ja mistä sopivia värkkejä ylipäätänsä löytyy) siihen tarvitsee jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, täytyykin koittaa kuvata ja "avata" työvaiheita joskus. :) Mä olen täysin itseoppinut tässä asiassa, eli voisi sanoa, että tyyli vapaa, mutta harjoitus tekee ainakin kelvollisen. :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Sai vanha ja koppurainen meksikolainen uuden elämän.. :)

      Poista
  3. Oletpa todella taitava käsistäsi!! :)

    VastaaPoista
  4. Minuakin kiinnostaisi tuo otsapantojen näpertely, juurikin välineet millä teet, käytätkö liimaa, millaista lankaa jne... :)

    VastaaPoista