perjantai 22. helmikuuta 2013

Ihanan jännittävä heinäanalyysi

Vasemmalla keskellä tulokset, oikealle kirjotin itse muistiin vertailun vuoksi tavoitearvot.
Ehdottomasti maailman epäonnisimman perjantain pelastus oli kirje Valion aluelabrasta! :) Toki sen avaaminen oli vähän jännittävää, kun minähän olin kovin fiksu: Tilasin varaston täyteen heinää ilman analyysia ja tallissa on varsoja ja shettis. No, vanhat ravintoarvoiltaan ihan ok heinät olivat yhä pihassa, joten riskillä uutta tavaraa sisään ja heti analyysi menemään.

Jännitin ja pelkäsin korkeaa sokeriarvoa, lähinnä Duken takia, mutta se näyttää onneksi olevan kovin maltillinen. Valkuaiset ovat matalat, kuten kuulemani mukaan viime vuonna pääsääntöisesti monilla oli, mutta sitä on "onneksi" helppo lisätä pussista lisää Greenlinen ja Racing Proteiinin (tai vastaavan) muodossa. Aika maltillisesti tosin olen antanut proteiinilisää, vaikka vanhassakin säilöheinässä arvot olivat aika lähellä tätä, kun epäilin valkuaistakin jossain vaiheessa Salkun ihottuman syyksi.

Nyt saa taas yhden tekaistun huolen pois harteilta. Nyt ei muuta kuin keksimään äkkiä lisää. :)

2 kommenttia:

  1. Minkähintainen oli tämänlaajuinen analyysi? Kauanko kesti vastausten tulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetin muovipussillisen heinää pakettina sunnuntaina, tiistaiaamuna oli seurantakoodin mukaan perillä. Perjantaina oli tullut jo kirje postilaatikkoon, eli varsin nopeaa toimintaa! :)

      Vielä ei laskua ole tullut, mutta jos oikein tulkitsin, niin vähän alle 30e oli tämä postikuluineen. (Postit n. 14e...) Teetin vain suppean analyysin, en kivennäisarvoja tällä kertaa. Heinäanalyysin osuus vähän päälle 10e.

      Täältä löytyy lisätietoa.

      Poista