torstai 18. lokakuuta 2012

Kotisairaalan kuulumisia

Martzun kotisairaalassa on kahtena viime päivänä nyt kävelty paljon, koeteltu vähän jokaisen hermoja ja yritettyä pysyä neljän seinän sisällä. Perussettiä siis, mutta mikä tärkeintä, pienen potilaan eli Salaman vointi on ollut ihan hyvä. Pikkasen se on tänään ekaa kertaa kipeä, mutta toisaalta se on vamaan ihan hyvä asia: Se ei näin ehkä jaksa riekkua niin paljon, kuin ehkä haluaisi. Eilen sainkin siltä muuten ekaa kertaa ikinä etukaviosta taluttaessa, kun Pojulla oli vähän "hauskaa" ja se näki vihreitä miehiä ojassa ja niitä oli pakko keulia. Noh, se meni vielä leikkauksen jälkeisten fiilisten piikkiin (kipukohtaus?) ja sen jälkeen oripoika ruuna on ollut oikeinkin kiltti ja kohtelias.


Tänään hain sille Agrimarketista vähän lahjoja, kuten reippaiden potilaiden kuuluukin saada: Magic Brushit rapsutteluun ja harjailuun ja omenan makuisen Likit-kiven. Tai no, se ei ollut samaa merkkiä kuin meidän teline, mutta Salkun reippaalla avustuksella saatiin isompi "kivi" mahtumaan vanhaan ja varsa pääsi herkuttelemaan sen kanssa. Magic Brushinkin tuli testattua - enää en taida muita harjota tarvitakaan! Tosin aiemminkin olen käyttänyt oikeastaan vain piikkisukaa ja tavallista puolikovaa harjaa, mutta tuo muovinen harja korvaa ne molemmat. Hauska keksintö, joka eksyi meille luonnollisesti pinkki-lilana. Niitä saa nyt Agrimarketista HIHS:in ajan kympillä.

Vaihteeksi tänään muuten sataa. Johan tuossa eilen olikin jo päivä, ettei satanut kuin pari pisaraa. Meilläkin alkaa jo tarhassa portin edusta kastumaan, mutta jospa siihen ensi kesänä ajaisi pienen kuorman hiekkaa lisää, luulisi helpottavan. Jossain olikin, että kentän ja tarhan pohjat olisi hyvä "täyttää" 3-4 vuoden välein, meillä tuleekin hiekkalaatikolle ensi kesänä kolme vuotta plakkariin. :)

Näin muuten pukeutuu meidän ori sadesäällä - erottuupa paremmin tuolta harmaasta säästä:


Muistakaahan myös meidän viimeisin blogikisa! Siellä on palkintona myös pirtsakkaa pinkkiä! :)

4 kommenttia:

  1. Meilläkin harjataan melkein pelkästään noilla Magic Brusheilla! On ihan älyttömän hyviä kyllä :) Tarviskin hakea taas uusi setti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ihan superbueno kapistus ja hepat tykkäsivät, ne nyt muutenkin rakastavat kaikenlaisia rapsuja. :)

      Poista
  2. Meilläkin harjaillaan "taikaharjoilla" ja Horzen hieman karkeammalla luonnonharjasharjalla, muuta ei sitten juuri tarvitsekaan :)

    VastaaPoista
  3. Olisko jollain jotain kikkakolmosta "taikaharjan" puhdistamiseksi? Olen kopsutellut sitä laudan reunaan, mutta kovin nihkeästi karva-pöly-kökkö irtoa siitä.

    VastaaPoista