perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumen riemua

Salama ja Duke pääsivät takaisin samaan tarhaan pari päivää sitten ja paluu yhteen sujui ilman mitään suurempia draamoja. Ensin syötiin, juotiin ja sitten ralliteltiin loppuilta. Salama voi ihan hyvin, jalkoväli on yhä turvoksissa, mutta onhan ruunauksesta vasta 11 päivää, joten vielä aihetta murheeseen ei ole.

Illalla satoi tänne lounaaseenkin ensilumi! Se tulikin tänä vuonna aikaisin, viime vuonna lunta sateli vasta tammikuun alussa kunnolla tai vastaavasti kuin nyt. Tänään aamulla sitten ihmeteltiin päivänvalossa tätä "ihmettä", oli se lystikästä. :) Kuvat kertonevatkin lopun - nauttikaa vielä ihanista valkoisista maisemista (ja niistä mustista epätarkoista möykyistä niiden keskellä), alkuviikosta sataa vettä taas!

Salama päivystysvuorossa aamulla.
Tämäkin on jännä lelu taas, kun se on lumella kuorrutettu.
Salaman(vara)perusilme, käytössä epämääräisissä tilanteissa, mm. silloin kun omistajansa heittelee keppejä/lumipalloja/muita esineitä kamera kädessä saadakseen edustavia (?) kuvia.
Duke ja sivupersoonansa taustalla.
Leikitäänkö?
Lumikolaleikki.
Duke uteliaana: Kyllä, ihan kuin sieltä Salkun jalkoväistä puuttuisi jotain...
Postikorttiponiini.
Ralli jatkuu! Jotenkin huvitti, kun Salamalle tuli Suur-Hollola-ajon maksulaput - juu, me jätetään ne suosiolla muille, ne voittorahat siis. ;)
Hippaa.
Kylkihyökkäys ;)
...ja vastaus siihen.
Ulkotalli nykykuosissaan. Joku pahus on raaputellut ahteriaan heti...

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Salama on kyllä tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia! Voi että kun olis omallakin kopulla tarhakamu - tuommoista riemua kun ei oikein yksinäinen hevonen saa kokea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole ihanampaa katsoa, kun nuo meidän majakka ja perävaunu touhuavat kaiken yhdessä. :) Vaikka onhan noilla kokoeroa, niin Duke pitää pintansa paremmin kuin hyvin. Enemmän se kiusaa Salamaa, aina se on vähän nyppimässä isompaansa jostain... :D

   Poista