lauantai 6. lokakuuta 2018

Kolmen radiokanavan mixaus


Taas on viikonloppu. Kun on vuosia tehnyt vuorotöitä (aamu/ilta) ja oikeastaan mitään pysyvyyttä ei ole ollut ("oletko sä aina töissä?!"), tämä säännöllinen työaika maanantaista perjantaihin on aika luksusta!

Oma pää on ollut kuluneella viikolla kuin kolmen radiokanavan sekoitus (testasin just eilen mieheni radioPeltoreita, joiden antennissa on vikaa, kuulosti tutulta), mutta kerrottakoon nyt samassa sekavuudessa kuluneiden viikkojen kuulumisia.


Syyskuun lopussa käväisin "turistina" shettisten eliittinäyttelyssä. Se on kutsunäyttely, johon kutsutaan kuluneen kahden vuoden parhaat ponit. Samppakin sai kutsun, mutta päädyin lopulta jättämään sen kotiin. 

Päivä ei silti kulunut toimettomana, sillä sain esittää pari ponia. Uusivanha tuttavuuteni veteraanitamma Menuette oli lopulta Best In Show 2! Tällaisen konkariponin esittäminen on hauskaa, se vie esittäjäänsä rautaisella kokemuksella ja tietää todellakin, mitä näissä karkeloissa tehdään. Jos olet miettinyt, voiko käsi puutua shettistä taluttaessa, todellakin voi!


Nämä likaiset tallikuvat nyt sovi oikein tänne kiiltokuvamaailmaan, mutta olkoon nyt. Ponikarsina purettiin ja meillä on enää kaksi karsinaa sisällä ja yksi ulkona. Kivasti tuli avaruutta lisää sisälle. :)


Myös vanha kamala liitutaulu sai luvan lähteä. Tilalle aloitin laittamaan valokuvia tallissa asuneista hevosista. Tuoreemmat valokuvat tähän kollaasiin ovat vielä työn alla, mutta seinä on tarkoitus täyttää eri kokoisilla suosikkikuvillani.

Paikalliselt FB-kirpparilta löytyi ihana miniloimi kympillä.
Tässä on Julishka. Siis Varsa. Yhtäkkiä keksin sille kutsumanimen, kun rapsuttelin varsulin päätä. Sillähän on tähti päässä ja italiaksi tähti on stella. Siispä hänestä tuli Stella! Vihdoin varsulin arvoon sopiva nimi - hän todella tietää arvonsa ja on aika tamma jo nyt...

Esimerkiksi viime viikonloppuna neuvoteltiin karsinan oven yli keulimisesta. Se keskustelu on käyty aivan jokaisen nuoren kanssa meillä, karsinat kun ovat avomalliset. Yleensä se keskustelu on käyty tasan kerran, mutta kaksi otusta on tehnyt poikkeuksen tähän sääntöön. Eka oli Duke ja toinen oli Julishka. Wish me luck. 


Salama tummeni taas talveksi. Ja pitää sisällään enemmän valkoisia läiskiä. 

Sekin on selvästi aikuistunut. Jotenkin sen mieliala on vaatinut nyt maastoilua, joten olen käynyt ahkerasti metsässä sen kanssa. Välillä se on vähän pöhkö, mutta pääasiassa ihan hauska, vaikka pientä turbulenssia matkassa välillä onkin. Pääsääntöisesti se kuitenkin menee korvat hörössä eteenpäin eikä kotiinkaan ole enää ihan mahdoton kiire. Onneksi allekirjoittaneella on hyvät grippihousut, tukeva satula ja hyvät uudet biothaneohjat!

Tiistaina edessä on sitten se kauan kartettu hampaan paikkaus ja samalla purukalusto toki tarkastetaan muutenkin. Voi olla, että sieltä löytyy syy kuolaintuen välttelyyn, se kun on tällä ollut aina oire hammasperäisestä kivusta. Kesällä reikä oli suurentunut aiemmasta, joten kaipa se on pakko paikata. Ensi viikolla ollaan sitten viisaampia sen suhteen.

Varsuli 1vee ja Salkku"pappa" 7v.

2 kommenttia:

  1. Onko samppa siis vielä omistuksessasi? Muistanko väärin, vai eikö sen ollut ainakin tarkoitus vaihtaa omistajaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan jo myyty, työn alla siis ;) Mut ei se enää kotiinkotiin ole tulossa, sinne jää missä on nytkin. :)

      Poista