lauantai 21. toukokuuta 2016

Tarkenee


Kun kulkee, niin sitten kulkee ja hitokseen hienosti.

Eilen ratsastin. Se oli muuten kolmas kerta selässä tämän polvihässäkän jälkeen. Ruuna oli ihan super. Niin super, että laukkasin - monta onnistunutta pätkääkin vielä. Se oli ihan älyttömän hienoa. Erityisen hienon siitä tekee se, että yhtäkään pukkiloikkaa ei nähty, laukat nousivat ja laukka mahtui jollain tasolla jo meidän kentällekin.

Seuraava yö menikin sitten lähes kokonaan valvoen, kun polvea särki ihan älyttömästi. Mutta oli sen arvoista! (Ja samalla loistava muistutus siitä, että pitää taas hiukan himmailla. Minun siis.)

Tänään maastoiltiin niin, että Anni oli kyydissä. Salama oli hyväntuulinen ja pirteä, mutta ihan ilman rodeoita ei selvitty. Lähinnä nuo loikat tulivat siitä, kun poni sikaili ja Salama kopioi perässä ihan myötätunnosta. No, loppu hyvin, kaikki hyvin ja hevonen oli tosiaan vallan iloinen tyyppi lenkillä selvittäen crossipyörät ja irtokoirat taas vallan esimerkillisesti.

Iloinen olen myös siitä, että Salama on notkeiden raajojensa lisäksi muutenkin aika mukavassa kunnossa:


Että se siitä sikalihavasta klenkasta sitten. ;)

10 kommenttia:

  1. Salamahan näyttää oikein mallikkaalta! :)

    VastaaPoista
  2. Salamahan on ihan upean näköinen, vautsi!

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää! Hienoa kun Salama pääsee nyt kunnolla liikkumaan, se tekee niin hyvää. Mutta ota iisisti, että polvi pääsee paranemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevonen on nyt vihdoin siinä pisteessä, mistä olen viimeiset 2-3v haaveilut. :) Ja paranee koko ajan kun kunto kasvaa ja lihaksisto kehittyy. Saas nähdä millainen tykki siitä vielä kuoriutuukaan.

      Ja juu, polven kanssa saa näemmä ottaa vielä pitkään iisisti. :( No, onneksi en ole korvaamaton näissä liikutusasioissa, joten jos kerran viikkoon pääsen vähän "terapiaratsastukselle", niin hyvä on. Toistaiseksi siis. :)

      Poista
  4. Samaa tulin sanomaan kuin muutkin - hyvältä näyttää ja kuulostaa! Tosi kiva juttu että Salama löysi sopivan ratsuttajan ja että pääsette ratsun hommissa eteenpäin. Malttia polven kanssa kumminkin vaikka haastavaa sellainen himmailu varmasti on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Jospa tämä hyvä vire säilyisi tällä erää - olkoonkin sitten niin, että olen itse puoliteholla vaan mukana, mutta ihan sama. ;)

      Poista
  5. Kiva kuulla, että aurinko paistaa välillä risukasaankin! Ja samaa sanon kuin muutkin, että parantele nyt itsesi kunnolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä aurinko kyllä kelpaa. :) Tervetullut juttu..!

      Poista