sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Eteen ja ylös


Reissua pukkaa. Pojat juoksevat traileriin tätä nykyä niin, että itse saa luvan juosta alta pois ja pistää puomeja kiinni sitä mukaan, kun kaviokaverit kyytiin astuvat. Molemmat ovat ihan innoissaan, kun traikku ajetaan tarhan eteen valmiiksi. Lauantaina Salamalla oli jälleen treffit Elinan kanssa. 

Lauantaina treenailtiin ihan vaan olemisen keveyttä, jos perusratsastuksen voisi sellaiseksi kiteyttää. Otsikon hokema on Salamalle sinänsä peace of cake, mutta toisinaan osio "eteen" unohtuu ja liike suuntautuu liikaa ylös. Ei tarvita kuin fillari pellon toiseen päähän ja pientä trafiikkia pihaan, niin kyllä lähtee!

Kyllä tästä vielä ratsu tulee. :) Keskittyä vaan saisi paremmin - siinä onkin tälle Läsipäälle vähän haastetta, se kun on koko ikänsä ollut vähän huono keskittymään yhtään mihinkään. Ai niin, tykkää se syödä, mutta se vitsi ei ehkä aina naurata. 




Laitetaanpa talteen vielä videomuistoja lähtötilanteesta, joita on kiva katsella sitten, jos ja kun Salama on jonain päivänä ihan oikea dressagehorse:


6 kommenttia:

  1. Hieno Salama! :) Meno näyttää hyvälle nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se paranee koko ajan. :) Jumppaa ja maastoilua, niin eiköhän tästä kelpo peli tule!

      Poista
  2. Miksi häntä niin vinossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienestä pitäen on ollut vinossa vasemmalle. Nyt sekin on suoristunut hieman siinä missä hevonenkin. :) Tasapainottaa itseään noin, kun oikea puoli on huonompi ja säästäisi sitä mielellään. Siis ihan niin kuin mikä tahansa (nuori) hevonen, jompi kumpi on aina huonompi puoli. :)

      Poista
    2. Enpä oo sitten aiemmin nähnyt vinoa hevosta lol

      Poista
    3. Ehkä sinunkin elämässäsi tulee sitten joskus vaikka ja mitä vastaan... ;)

      Poista