maanantai 16. toukokuuta 2016

Kesä


Rumpujen pärinää. Päätöntä sinkoilua. Vihreää maniaa. Olihan peräti perjantai ja 13 päivä - hyvä päivä aloittaa laidunkausi omasta ruohotarhasta. Se on vähän niin kuin terassikauden avaus!

Ruohotarhan portti on se, jota Salama tuijottaa koko talven intensiivisesti ja odottaa sen jonain kauniina päivänä aukeavan silkalla katseen voimalla. Voi sitä onnistumisen riemua, kun portti sitten ensi kerran aukeaakin.

Ja niin päivä tuli tänäkin vuonna. Tosin ilman dramatiikkaa - viisi raviaskelta ja pää peltoon. Poni ravasi sentään tarhan toiseen päätyyn ja ankkuroi itsensä sinne. Salama taas tyylilleen uskollisesti tepasteli päästä päähän keräten parhaat palat talteen. Hyvä näin.





Virallisena valvojana toimi tämän pihan oma Grumpy Cat eli Helga. 

2 kommenttia:

  1. Hei, muistelin että kävit Salaman kanssa hengitysteiden tähystyksessä? Saiko se syödä normaalisti vai pitikö siinä paastota? Varasin ajan klinikalle, mutta unohdin kysyä koko asiasta.. Kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, käytiin viime talvena ihan liian monta kertaa tutkimassa vaivan laatua eli lähinnä ottamassa näytteitä oikean bakteerin löytämiseksi. :)

      Ennen hengitysteiden tähystystä ei tarvitse paastottaa, sinne voi mennä ihan matkaeväiden kanssa. :) Vatsalaukun tähystys sitten eri juttu.

      Poista