perjantai 4. toukokuuta 2012

Salama 1v.

Duke vietti yksivuotispäiväänsä jo 30.4. ja sai extrapaljon rapsutuksia ja pari ylimääräistä porkkanaa. Tänään on Salaman vuoro juhlistaa 1-vuotissynttäreitään, hän sai tällaisen Likit-kiven:


Dukea ei voinut vähempää kiinnostaa tuo killuva herkku, se vain hamusi taskussani olevaa sähkölangan pätkää, kun yritin dokumentoida Salaman herkkuhetkeä. Se näkynee ja kuulunee videolla... :)

Salkku oppi muuten eilen käyttämään vesiautomaattia! Meillä on sellainen työnnettävä malli, jossa on tappi ja sitä painamalla tulee vettä. Salamalla on ihan oma uniikki tyyli, se työntää ensin astian täyteen vettä ja juo vasta sitten. Sen jälkeen se täyttää astian taas ja juo uudelleen. Tähän asti muut hevosemme ovat työntäneet tappia ja juoneet samaan aikaan! :D Myös Duke hallitsee tämän "perinteisen tekniikan", hän oli heti ihan pro tuon vesiautomaatin kanssa. Yllätyksekseni se ylettyy siihen juuri ja juuri, eli suunnittelemaani koroketta tai kupin laskua ei ehkä tarvitakaan. Silti pojilla on vielä automaatin lisäksi erilliset vesiämpärit, jotta vettä tulee varmasti juotua. (tai ainakin karsina tulee sisustettua kaatuneella vesiämpärillä, edes narulla solmittu malli ei aina pysy paikoillaan)

PS. Sattuneesta syystä meillä on taas renkutettu tätä, kiitos poikien kotiintulon ja alkavien MM-kisojen... :D

3 kommenttia:

  1. Synttärionnittelut Salamalle! :-)

    VastaaPoista
  2. HEI!Santulle synttärionnittelut!Meillä ei ole automaattia vaan hepat juovat ämpäristä.
    Siitä varmaankin johtuu Santun myöhäinen osaaminen automaattiin.
    T:Monica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salama kiittää :) Se oppi oikeastaan aika nopeasti ton automaatin, aikuiset hepat ihmettelevät usein viikkoja sitä. Nyt hän eli Salama on jo vallan pro tuon vesibaarin kanssa, kiva leluhan se on!

      Poista