tiistai 8. toukokuuta 2012

Ihana kevät!

"Pikku-Tomppa" tallissa ekana iltana 1.5.2012
Varsat ovat viettäneet leppoisaa arkea nyt reilun viikon verran yhdessä ja kotona. Joka päivä ne ovat päässeet harjattavaksi, jalkoja on nosteltu ahkerasti ja pihaa on kierretty taluttajan kanssa mörköihin tutustuen. Ohi ajavat autot ihmetettyvät erityisesti Salamaa ja oma sekä naapurin koira tuntuvat "piinaavan" Dukea, se ei oikein tiedä miten suhtautuisi noihin hurjiin "susiin". Molemmat toimivat hienosti arkisissa askareissa, omistajansa voi olla vain ylpeä varsoistaan!

Salaman turkkia ja sen väritystä olen pähkäillyt taas. Uskon yhä sen kimoutuvan, vaikka kuka sanoisi mitä. Tällä hetkellä sen talviturkin alta on paljastunut tällainen väritys:

Salama 6.5.2012

Vasen kylki
Salaman "tuomiopäivä" on ensi lauantaina Metsämäessä, jossa järjestetään Hippoksen tamma- ja varsanäyttely. 1-vuotiaita on ilmoitettu 15kpl ja pieni urhea Sankarisalamamme esiintyy numerolla 8. Jännittää jo ihan hirveästi! Oikeastaan varmaan itse näyttelyjuttu on ihan peace of cake, mutta sitä edeltävävät jutut (pesu, kuljetus...) jännittävät allekirjoittanutta eniten. Saa nähdä miten meille käy!

Näyttelyitä edeltävä jännitys on myös huipussaan siksi, että poikien hurjat painit ovat saaneet varsojen vyötärölinjat vähän kapenemaan turhankin paljon. Lisäsin jo heti ensimmäisenä päivänä ruokaa molemmille, eikä Dukella ei tunnu olevan vielä mitään hätää, mutta Salkku on laihtunut hurjasti, toivottavasti ei nyt tuosta enempää ohene... Ihania nämä varsat, kun syövät minkä ehtivät ja kaikki kuluvat jo pelkkään olemiseen, heh... :)

Duke spurttailee.
Muutama kaveri on käynyt nyt katsomassa varsoja (tervetuloa vain kaikki loputkin! :D) ja pojat ovat yllättäneet minut lähes joka kerta. Salamasta on yllättäin kuoriutunut sellainen "mammanpoika", joka ei välttämättä tule moikkaamaan vieraita tai ei ainakaan ensimmäisenä. Duke taasen tutkii kaikki ja jokaisen rapsutukset kelpaavat. Sen sijaan aina kun tulen töistä tai muuten vain ulos, Salama hirnuu portilta kuuluvasti ja tulee aina katsomaan, mihin menen. Tämä on vähän tällaista hölmöä höpötystä, mutta kunhan olen huvikseni seuraillut... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti