sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Näyttelykärpänen puraisi

Ensi sunnuntaina eli 20.5. suunnistamme kahden heppatrailerin kera Enäjärven ratsu- ja ravitilalle match show'hon, meiltä lähtee mukaan tasapuolisuuden nimissä pieni ja pippurinen musta (hurja<3) ori Duke. Salama saa huilata kotona, sen verran hyvin se käyttäytyi eilen. Samalle päivälle sattui myös Loimaan show-näyttely suokeille, mutta se saa nyt tällä kertaa jäädä, ehtii sitä myöhemminkin.

Dukella on tiukka viikko tiedossa: Ihan ekana se saa tänään illalla kuolaimet suuhunsa. Parin päivän päästä kokeillaan taluttelua ja esiintymistä suitset ja kuolaimet päässä. Lauantaiyöllä (olen kivasti iltavuorossa silloin) se pääsee kylpyyn ja sunnuntaiaamuna ajellaan hakemaan kyytiin Kassu-poni ja sen jälkeen karautetaan Suomusjärvelle harjoittelemaan näyttelytouhuja ponin kanssa. Tällä kertaa oma jännitys on melko hallittua, liekö jo pahin purettu Salaman kanssa - tämähän on ihan kivaa touhua. :) Duken suitset upotettiin öljyyn notkistumaan ja esittäjäkin katsoi ok:t vaatteet viikon päähän jo valmiiksi.

Tänään väsäsin jo pojalle taivutusletit, mutta ne ehtivät olemaan paikoillaan ehkä minuutin, nyt se näyttää ihan joltain sirkusponilta tötteröineen, kiitos Salkun ilmaisen, mutta tehokkaan jouhimuotoilupalvelun. Kiitos myös ahkeran harjauksen, Furminaattorin ja edelleen Salaman näppärien maitohampaiden, alkaa Duke jo muistuttamaan jalorotuista shetlanninponia - on se ainakin jo 60% kesäkarvassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti