torstai 7. toukokuuta 2020

Kootut palat


Rouva Harmaa hankki itselleen juuri vapaapäivän valmistamalla etuseensa helistimen (= irtokenkä), joten tässä kootusti kuvaterkkuja meidän touhuista menneiltä viikoilta.


Ristolle kerätään rutiinia ajohommiin, tavoitteena superseiffi ajoponi. Risto on edennyt opeissaan ihan kivasti.
Kärryt ovat vielä vähän jänskät, mutta kentän lanaus on ihan sen suosikkipuuhaa. Perässä laahava lana ei ole juttu eikä mikään.


Julishka tuntuu taas syntyneen tähän ajohommaan, kaikki on niin helppoa ja vaivatonta. Kuvassa meneillään neljäs ajokerta. Pikkutamma olisi halunnut kruisata kauemmaskin lenkille, mutta vielä ei ole sen aika. 


Kiitokseksi sitten vähän nurmikkojuttuja.


Salamakin sai päivänä yhtenä tehdä jotain kivaa.,,


Nimittäin se sai "hypätä"...


Ja suhtautui suosikkilajiinsa ymmärrettävästi suurella vakavuudella.



Harmaiden kanssa on maastoiltu paljon yksin ja kaksin. On päästy jopa laukkaamaan possujunassa ilman, että Salkulta repeää verkkarit!

Sätky taasen käveli jo kerran ratsain aika ison vesilammikon läpi. Se on kuulkaas paljon se.


Parasta <3 


Herra ja Rouva Harmaa. Salkku koutsaa meitä usein kentän laidalla. 


Salkkuli eilen meidän varsin onnistuneen treenin jälkeen. 

Hästäg kukaaneikuollut, laukattiin paljon ja kalliotakin räjäyteltiin samaan aikaan. Se tunne, kun heppa nostaa laukan pelkällä istuinluun siirrolla eli ns. ajatuksen voimalla on aika jeppis. Peruskauraa sekin joo, mutta Salkkulin kanssa suuri saavutus. Ja se laukka, taivas varjele miten suurelta ja ilmavalta sekin tuntui Sätkyn vielä hieman voimattoman laukan jälkeen.


Loppukaneettina vielä laihdutusjuttua. Salkun noin vuoden kestänyt fat camp on saatu päätökseen: Arviolta n. 160kg eli ~20% elopainosta lähti. Rinnanympäryksestä katosi myös 23cm. Jihuu!

6 kommenttia:

  1. Hieno saavutus Salkulta, laihtuminen siis! Ja voi vitsi mikä tukkajumala tuo Juliska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salamalla ei ole enää varaa laihtua oikeastaan ollenkaan. :P Erikoinen tilanne!

      Lisko on mitä mainioin poni. Kaunis ja kiltti. Siitä tulee niin mainio lastenponi. <3

      Poista
  2. Saako udella millä konstilla sait painon putoamaan? pelkällä liikunnalla ja heinien vähennyksellä vai onko joku muu jippo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin vähennettiin heinää, analysoitu heinä punnittiin tarkoin. Liikuntaa joka päivä, vähintään 30min käyntiä. Kesällä pieni boostaus, liotettiin heiniä, kun paino oli terveyssyistä (kk-epäily) saatava alas. Teki mieli teettää myös insuliini- ja sokeritestit veristä, mutta päätin sitten suojella itseäni ja jättää ne väliin... Talveksi otettiin vähäsokerinen odelma heinäksi ja sen kanssa nuo loputkin metaboliset kertymät sulivat pois. Paino tippuu kyllä äkkiä tarvittaessa, mutta se, että noista ikävistä kertymistä pääsee eroon, ottaa aina aikansa.

      Nyt kesäaikaan Salkku on pihatossa, syö heinää sen ~10kg päivässä ja liikkuu ratsain 3-4 kertaa viikossa. Nyt totta tosiaan tarkkailen sen painoa, ettei se tipu enempää. :)

      Poista
  3. Mahtava laihdutusprojekti teillä takana! Ja niin ihana tämä harmaiden kaksikko, sekä tietty myös ponikaksikko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä ovat hauska poppoo, kun on kaksi "samanlaista" kutakin. :D

      Poista