keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Harmaiden värikkäät päivät

Nappisilmä
PERJANTAI 8.5.

Maastopäivä. Anni oli Salkun kanssa matkassa mukana. Leppoisa meininki, tunnin lenkki ja suurin osa kävelyä. Sorsat tosin säikyttelivät pientä tammaani. Ruoho vihertää kovin, suurin piirtein jokainen kavioeläin tällä tontilla kokee olevansa nälänhädässä just nyt.

LAUANTAI 9.5.

Hra ja Rva Harmaa saivat köpötellä rennon reilun tunnin maastolenkin. Sätky oli mallia "ei tartte neuvoa" ja Salkkuli venytteli verkkareitaan alkumatkasta silleen sopivasti, mutta lopputuloksena saavutettiin rento meininki kuitenkin.

SUNNUNTAI 10.5.

Molemmilla vapaa, allekirjoittanut töissä 15h. Salla kävi viihdyttämässä harmaita siivoten tarhan. Olivat olleet hyvin avuliaita, Harmaat siis.


TIISTAI 12.5.

Salamalla oli vapaa, ellei sen omaa pientä hauskaa lasketa. Laitoin poneille pihalle lankoja, mutta Salama ei kestänyt katsella sitä lainkaan. Siispä se veti jäätävää rallia tarhassa, koska ruohonleikkuu on aiemmin ollut hänen tärkein ja merkittävin saavutus elämässä. Lopputuloksena tuhmeliini sai syödä ruohoa muutaman minuutin narun päässä.

Sätkylle oli sovittu maastolenkki Annin ja fillarin seurassa. Ilta-auringon lämmittäessä kirmattiin hiekkakuopille pitkän verkan jälkeen ja kiipeiltiin muutama mäkiyhdistelmä sekä otettiin jokunen laukkapätkä. Kadoksissa ollut oikea laukkakin löytyi, kun vain pyysi. (Rumpujen pärinää: Vika löytyy yllättäin satulan päältä.)

Equilabin statistiikka lenkille: Kesto 59min, pituus 5,5km, keskinopeus 5,5km/h, käyntiä 49min, ravia 5min 27sek ja laukkaa 1min 5sek.

Tässä muutama videomaistiainen Sätkyn kyydistä, tervetuloa kyytiin:


Oli pakko laittaa tämä pätkäkin, tällaista tämä harrastaminen nykyään on: Leppoisaa ja rentoa kiltin ja kuuliaisen tammani kanssa. <3


KESKIVIIKKO 13.5.

Salama pääsi kentälle. Päivän teema näytti olevan Jään ja tulen laulu - tasaisesti ennalta-arvaamattomia käänteitä, jännitystä ja fantasiaa. Olihan vähintään joka kulmassa jotain uutta jännää, heinäpuskasta aina purettuun lauta-aitaan ja sen myötä napsuvaan sähkölankaan. Voitin kuitenkin tämän valtaistuinpelin ja suunnitellut siirtymiset sekä väistöt tehtiin ilman turhia ilmakuoppia.

Tämän hevosen kanssa ei kyllä tylsää päivää näe. Sätky sai viettää tänään vapaapäivää.


Huomenna Sätky jumppailee kentällä kevyesti ja perjantaina meillä onkin eka ratsastustunti. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti